Alg verwijderen

Schakel een professional in

Zoekt u een bedrijf dat alg kan verwijderen van uw dak of gevel? Dan zoekt u uiteraard iemand met kennis van zaken. U wilt natuurlijk dat het alg verwijderd wordt zonder dat het oppervlak beschadigd wordt. Wij van Stegeman Hasselt hebben ruim 35 jaar kennis en ervaring in huis. Het verwijderen van mos of algen gebeurt door onze medewerkers op vakkundige wijze. Wij werken met een toegestaan preparaat dat op milieuvriendelijke wijze het vuil verwijdert. Ook kunnen wij reinigen met een hogedrukreiniger. Dit is niet in alle gevallen aan te raden. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Wij gaan klantgericht te werk

Dat u tevreden bent met het eindresultaat vinden wij erg belangrijk bij Stegeman Hasselt. Wij doen daarom graag iedere dag opnieuw onze uiterste best om u van dienst te zijn. Wanneer u kiest voor ons voor het verwijderen van mos of alg, dan bespreken wij vooraf graag met u onze werkwijze. Niet alleen de planning wordt doorgenomen, maar ook het kostenplaatje. Wij zullen ons aan deze gemaakte afspraken houden. Kiest u voor ons, dan weet u precies wat u kunt verwachten. Dat is voor u natuurlijk wel zo prettig.

5 redenen om een beroep te doen op ons

Wanneer u alg op uw dak of gevel graag wilt laten verwijderen, dan vindt u verschillende bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn in uw regio. Waarom zou u dan het alg laten verwijderen door Stegeman Hasselt? Op deze vraag kunnen wij snel antwoord geven:

  • U profiteert van ruim 35 jaar kennis en ervaring
  • Wij zijn een VCA-gecertificeerde onderneming, waardoor u zeker weet dat wij veilig werken
  • Onze vakmannen kunnen het alg of het mos verwijderen zonder dat uw muren of dak beschadigd raken
  • Wij hanteren een heldere werkwijze, waardoor u precies weet waar u aan toe bent
  • Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren goed naar wat u wilt

Alg verwijderen

Vakkundig alg verwijderen? Kies ons

Wilt u graag meer informatie over hoe wij te werk gaan wanneer wij algen of mos verwijderen? Of zou u graag een beroep doen op ons voor het bestrijden van alg? In beide gevallen staan wij graag klaar voor u. U kunt een e-mail sturen naar: info@stegemanhasselt.nl of vul het formulier op onze contactpagina in. Wij zullen spoedig een reactie sturen op uw bericht. Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Belt u in dat geval naar: 038-4772364. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons en onze werkwijze. Kies voor dé professional en schakel Stegeman Hasselt in om alg te verwijderen.