Algen verwijderen

Weg met die groene aanslag!

Heeft u genoeg van die groene vlekken en vindt u het tijd om die algen te verwijderen? Schakel dan de professionals van Stegeman Hasselt in. U kunt bij ons rekenen op meer dan 35 jaar ervaring met gevelreiniging en –renovatie. We kunnen tevens graffiti voor u verwijderen. Maar we zijn bijzonder gespecialiseerd in het bestrijden van groene aanslag, zoals mos en algen. Op milieuvriendelijke en voordelige wijze kunnen we u verlossen van de alggroei. Dankzij onze toppers zal uw gevel voortaan er weer als nieuw uitzien!

Algen verwijderen

Hoe ontstaan algen en mos?

Het is geen feest om naar een alg of plukje mos te kijken. Helaas krijgen veel woningeigenaren hier toch mee te maken. Wanneer de omstandigheden goed zijn, kunnen deze groene griezels welig gaan tieren. Ze houden bijvoorbeeld erg van dakpannen, hoe ouder hoe beter. Ook prefereren ze schaduw boven zon. U vindt algen dus vooral op donkere plekjes onder struiken en bomen, of aan de schaduwzijde van uw pand. Gelukkig kunt u ze goed laten verwijderen.

Werkwijze bij algen verwijderen

Wij van Stegeman Hasselt kunnen uw dak behandelen en deze inspuiten met een preparaat dat mos en alg doodt. Op die manier kunnen we de algen verwijderen. Tevens kunnen we met heet water en hogedrukreiniging uw gevels schoonspuiten. Dit is niet altijd de beste oplossing, maar het is wel effectief en eenvoudig. Een korte opsomming van onze werkwijze:

  • Met behulp van een hogedrukspuiten spuiten we het hete water tegen de muren.
  • Algen en mos lossen vaak direct op in heet water.
  • We spoelen daarna alle viezigheid van de gevels af.
  • In overleg kunnen we de gevel impregneren, zodat u geen last meer heeft van aanslag. Dit bespaart u veel tijd en ziet er mooier uit.

Wij gebruiken enkel producten die vriendelijk zijn voor het milieu bij het verwijderen van groene viezigheid.

Bel of mail ons vandaag nog

Of u nu mos of andere aanslag wilt laten verwijderen, wij helpen u graag. Dat doen we al meer dan 35 jaar op professionele en vakkundige wijze. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Voor we aan de slag gaan, maken we graag eerst een afspraak om de situatie en algen bij u te bekijken. Aan de hand hiervan maken we een plan van aanpak. Bel of mail ons vandaag nog om een afspraak in te plannen, of vraag vrijblijvend meer informatie aan: 038-4772364 en info@stegemanhasselt.nl. Wij zijn uw beste keuze, wanneer u algen laat verwijderen.