Anti graffiti coating

Schakel ook onze vakmannen in

Zou u graag een anti graffiti coating willen laten aanbrengen? Omdat uw muren regelmatig worden beklad met deze spuitbuskunst? Wij van Stegeman Hasselt bieden dan uitkomst. Wij kunnen vakkundig op bijna elke muur een graffiti coating aanbrengen. Deze anti graffiti laag zorgt ervoor dat in de toekomst uw muren snel schoongemaakt kunnen worden. Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring weten wij precies wat hierbij komt kijken. Wij kunnen vakkundig en snel de laag voor u plaatsen.

Anti graffiti coating

graffiti verwijderen

Voor elk muur een geschikte oplossing

Niet iedere muur is hetzelfde. Dat snappen wij bij Stegeman Hasselt. Wanneer uw gebouw ontsierd wordt door graffiti, dan wilt u dit natuurlijk verwijderd hebben, zonder dat er schade veroorzaakt wordt. Wij hebben de benodigde kennis in huis om deze ongewenste tekeningen te verwijderen van elke muur. Zelfs monumentale panden kunnen wij weer helemaal schoonmaken voor u. Na het reinigen kunnen wij ook een laag anti spuitbuskunst aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat in het vervolg de ongewenste kunst gemakkelijk weggehaald kan worden.

5 pluspunten om voor ons te kiezen

Wij van Stegeman Hasselt begrijpen maar al te goed dat u ook andere vakmannen kunt inschakelen voor het aanbrengen van een speciale graffiti coating. Waarom zou u dan van onze diensten gebruikmaken? Simpel, omdat wij u het volgende bieden:

  • U profiteert bij ons van meer dan 35 jaar ervaring en kennis. Bij ons weet u dus zeker dat de graffiti professioneel verwijderd wordt en de coating netjes wordt aangebracht.
  • Wij zijn door de VCA gecertificeerd. Er wordt dus gegarandeerd volgens de laatste veiligheidsnormen gewerkt.
  • U vindt bij ons een transparante aanpak. Zo weet u altijd precies wat u kunt verwachten van ons.
  • Wij houden rekening met wat u wenst en wat u van ons verwacht.
  • Vakkundig advies. Wij vertellen u graag of het mogelijk is om een anti graffiti laag op uw muren te plaatsen.

Graag een anti graffiti coating geplaatst?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over hoe wij een anti spuitbuskunst laag aan kunnen brengen op uw muren? Of heeft u nog een andere vraag die u ons graag zou willen stellen? Neemt u in beide gevallen gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 038-4772364. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Ook kunt u een e-mail naar: info@stegemanhasselt.nl sturen. Of vul het contactformulier op onze website in. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Zorg ervoor dat andermans kliederwerk niet langer uw muren ontsiert en schakel Stegeman Hasselt in het aanbrengen van een anti graffiti coating