Dakreinigen

Groene aanslag op dakpan?

Zijn uw dakpannen inmiddels groen uitgeslagen en is het tijd voor dakreinigen? Dan wilt u uiteraard wel een expert inschakelen die verstand van zaken heeft. Hiervoor bent u bij Stegeman Hasselt aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 35 jaar uw adres voor gevelrenovatie en –reiniging. Maar ook voor het schoonmaken van uw dakpannen draaien wij onze hand niet om. Daarbij vinden we het belangrijk om milieuvriendelijke middelen te gebruiken. Op die manier verkrijgen we met dakreinigen het beste resultaat voor mens en milieu.

Dakreinigen

Alg en mos op de schaduwkant

Groene aanslag bestaat doorgaans uit algen en mossen. Deze houden erg van donkere plekjes, zoals onder bomen en struiken. Maar ook op de schaduwzijde van muren en daken voelen zij zich erg thuis. Al na enkele jaren kunnen ze zich gaan nestelen op met name betonnen sneldekpannen. In principe geldt dat hoe ouder de dakpan, des te meer alg- en mosgroei. Gelukkig kunnen wij door middel van dakreinigen iedere alg en mos verwijderen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van dakreinigen.

Onze aanpak bij dakreinigen

Wij van Stegeman Hasselt kunnen uw dakreinigen. Dat doet we door uw pannen in te spuiten met een speciaal preparaat dat zowel mossen als algen doodt. We kunnen uw gevels en dak tevens reinigen met heet water en hoge druk. Deze oplossing is niet altijd even geschikt, maar laat wel snel resultaat zien. Deze manier van dakreinigen werkt als volgt:

  • Met behulp van hoge druk spuiten we heet water tegen de daken.
  • Groene aanslag lost vaak direct op in het water.
  • Vervolgens kunnen we de vuilresten van het dak en de gevel spoelen.
  • Op verzoek kunnen we tevens impregneren met een speciaal middel.
  • Na impregnatie heeft u minder last van vuiligheid en aanslag.

Interesse in onze dakreiniging?

Wilt u graag meer weten over de voordelen van impregneren of onze exacte werkwijze bij dakreinigen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We komen graag eens bij u langs om de situatie op te nemen. Zo kunnen we dan inschatten of we een hoogwerker of steiger nodig hebben. Ook geven we u direct advies over de werkwijze, resultaten en kosten. Belt u hiervoor naar 038-4772364 of stuurt u een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl. Wij hebben ook een contactformulier. Vult u deze in en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden op uw vragen over dakreinigen.