Gevelreiniging Dalfsen

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

De buitenkant van elk gebouw verzamelt in de loop van de jaren enig vuil, uw woning of bedrijfspand in Dalfsen dus helaas ook. Het is dan ook verstandig om af en toe onder andere de gevel, de daken en het voegwerk van uw huis of bedrijfspand te laten reinigen of renoveren. Stegeman Hasselt is hierin gespecialiseerd. Met welke vuilsoort u ook te maken heeft en welke oorzaak hieraan ten grondslag ligt, wij voeren een gevelreiniging of gevelrenovatie altijd tot in perfectie uit. Voor al uw opdrachten gerelateerd aan oppervlaktebehandeling (zoals stralen, graffiti verwijderen, impregneren, frezen en schuren) in Dalfsen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Lees verder en maak kennis met de diensten van Stegeman Hasselt.

Wat mogen wij voor u doen in Dalfsen?

Stegeman Hasselt staat al jarenlang bekend om de grote verscheidenheid aan aangeboden diensten en werkzaamheden. Wij doen dan ook veel meer dan het reinigen van daken en het renoveren van gevels. Om u een idee te geven wat wij voor u in Dalfsen kunnen betekenen, leest u hieronder een greep uit onze belangrijkste diensten:

 • Gevels: reinigen, impregneren en/of renoveren
 • Bestrijden van alg en mos, vooral op daken
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Graffiti verwijderen van gevels en muren
 • Stralen: onder andere zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen reinigen en vervangen
 • Algemene werkzaamheden omtrent gevelreiniging

Heeft u voor uw huis in Dalfsen een klus die u hier niet direct tussen ziet staan? Neem voor de zekerheid toch contact met ons op, want het zou goed kunnen dat wij u toch verder kunnen helpen.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Pluspunten van onze van dienstverlening

Stegeman Hasselt is natuurlijk niet voor niets al jarenlang een zeer gewaardeerde partner voor elke gevelrenovatie en gevelreiniging in Dalfsen en omgeving. Bij al onze werkzaamheden zoals impregneren, graffiti verwijderen, stralen, frezen en schuren weten wij de grootste zorgvuldigheid te realiseren. In welke grote en kleine details wij ons dan precies onderscheiden? Dat leest u hieronder:

 • Al ruim vier decennia ervaring in het vak
 • Uiterst diverse en volledige dienstverlening
 • Duurzame behandelmethoden waarbij deskundigheid altijd voorop staat
 • Onberispelijke en transparante communicatie
 • Altijd op voorhand een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Dalfsen

Meer weten over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Dalfsen?

Heeft u een huis of bedrijf in Dalfsen en wilt u meer informatie over het schoonmaken en houden van de gevels, daken en voegen? Neem dan contact met ons op. Of heeft u zelfs een spoedklus? Bel ons dan direct via 038-4772364. U kunt natuurlijk ook mailen (info@stegemanhasselt.nl) of via ons online contactformulier een bericht achterlaten. Zo spoedig mogelijk brengen wij dan de situatie in kaart, waarna wij een vrijblijvende offerte zullen opstellen. U ziet: bij Stegeman Hasselt is uw gevelreiniging of gevelrenovatie in Dalfsen in de beste handen, aangezien wij impregneren, stralen of graffiti verwijderen met uiterste precisie.