Gevelreiniging Dedemsvaart

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

Indien de gevel van uw woning of bedrijfspand in Dedemsvaart bevuild is, dan kunt u daar iets aan laten doen middels stralen, gevelreiniging, graffiti verwijderen, impregneren, hogedrukreinigen of gevelrenovatie. Welk type vuil het ook is, Stegeman Hasselt weet er raad mee en reinigt uw gevel vakkundig. Ook voor het reinigen van daken en dakpannen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in alg en mos bestrijden op daken van panden in Dedemsvaart. Al onze diensten hebben één ding gemeen: ze worden met de beste zorg uitgevoerd. Een zo hoog mogelijke kwaliteit met de beste service, dat is waar wij voor staan. Lees verder als u wilt weten welke diensten Stegeman Hasselt in Dedemsvaart levert en van welke voordelen u daarbij profiteert.

Onze diensten in Dedemsvaart

Oppervlaktebehandeling is duidelijk meer dan alleen maar het reinigen van daken en gevels. De specialisten van Stegeman Hasselt zijn u in Dedemsvaart ook van dienst met de meest specifieke en gecompliceerde klussen. Hieronder leest u een aantal van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

 • Gevels: renoveren, impregneren en/of reinigen
 • Alg en mos bestrijden en verwijderen op daken
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Graffiti verwijderen
 • Stralen: onder andere zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen reinigen en vervangen
 • Algemene werkzaamheden omtrent gevelreiniging

Heeft u in Dedemsvaart een klus die hier niet bij staat, maar die toch te maken heeft met oppervlaktebehandeling? Neem voor de zekerheid contact met ons op, want er bestaat een goede kans dat wij ook uw klus tot een goed einde zullen brengen.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Voordelen bij werkwijze Stegeman

Behalve om de grote diversiteit aan diensten die wij aanbieden en tot in perfectie uitvoeren, hebben wij al veel tevreden klanten in Dedemsvaart en omgeving vanwege onze kwaliteit en service. Dus of wij nu graffiti verwijderen, impregneren, stralen, frezen, schuren, hogedrukreinigen of een gevelrenovatie uitvoeren, zaken als nauwkeurigheid en een onberispelijke communicatie zijn altijd onze topprioriteiten. Als u voor uw woning of pand in Dedemsvaart onze specialisten inschakelt, dan bent u verzekerd van de volgende pluspunten:

 • Al ruim 40 jaar ervaring in het vak
 • Zeer veelzijdige dienstverlening
 • Duurzame behandelingen waarbij kwaliteit altijd voorop staat
 • Vakkundig, betrouwbaar en transparant
 • Altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Dedemsvaart

Interesse in Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Dedemsvaart?

Heeft u voor uw woning of bedrijfspand in Dedemsvaart behoefte aan bijvoorbeeld een gevelreiniging of werkzaamheden met betrekking tot stralen? Of heeft u vragen over de diensten van Stegeman Hasselt? Neem contact met ons op door te bellen naar 038-4772364. U kunt ook mailen naar info@stegemanhasselt.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij bespreken uw wensen en doen u geheel vrijblijvend een offerte. Daarna verheugen wij ons erop met ons specialisme u in Dedemsvaart van dienst te zijn met bijvoorbeeld een gevelrenovatie, schuren, frezen, impregneren, graffiti te verwijderen of alg en mos bestrijden.