Alg en mos bestrijden op daken

Last van alg en mos op het dak van uw woning of bedrijfspand?

Heeft u last van alg en mos op het dak van uw woning of bedrijfspand? Het heeft dan weinig zin om dit zelf te gaan proberen te verwijderen. Schakel daarvoor bij voorkeur een gespecialiseerd bedrijf in oppervlaktebehandeling in. Stegeman Hasselt beschikt over de effectiefste en duurzaamste methoden om alle soorten algen en mossen te bestrijden. Lees verder om meer te leren over onze behandelmethoden en de voordelen die Stegeman te bieden heeft.

Laat ons alg en mos bestrijden

Vooral op betonnen sneldekpannen weten mossen zich in vrij korte tijd te nestelen. Maar ook op andere dak- en dakpansoorten kunnen zich altijd algen en mossen ontwikkelen. Meestal geldt: hoe ouder het dak, hoe meer alg- en mosgroei. Daarnaast speelt de opstelling ten opzichte van de zon hierbij ook nog een rol. De zonnige zijde is namelijk meestal schoner dan de schaduwrijke zijde. Hoe dan ook veroorzaken algen en mossen een onaantrekkelijk zicht op uw dak. Als autoriteit op dit gebied verhelpen de specialisten van Stegeman Hasselt dit probleem door het dak in te spuiten met een toegestaan preparaat dat algen en mossen doodt. Vervolgens reinigen wij het geheel door middel van heet water onder hoge druk, indien dit voor uw dak tenminste mogelijk is. Voor meer informatie over hoe wij specifiek bij u alg en mos gaan bestrijden, kunt u het best even contact met ons opnemen.

Voordelen van onze werkwijze

Al vele opdrachtgevers hebben met succes de hulp van Stegeman Hasselt ingeroepen voor het verwijderen van alg en mos van hun daken. Bent u de volgende? Een goede keuze, want de service van onze vakmensen komt met een hoop voordelen, waaronder:

  • Al ruim vier decennia ervaring in het vak
  • Een complete dienstverlening
  • Duurzame behandelingen waarbij nauwkeurigheid voorop staat
  • Vlotte en transparante communicatie
  • U ontvangt altijd op voorhand een gedetailleerde en vrijblijvende offerte

Neem contact op voor het bestrijden van alg en mos op daken

Heeft u alg en mos op het dak van uw woning en wilt u daar van af? Of heeft u misschien nog aanvullende vragen over onze dienstverlening hieromtrent? Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel 038-4772364, stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij zijn specialist als het gaat om alg en mos bestrijden op daken en komen dan ook graag uw dak reinigen.