Gevelrenovatie

Voor stralend schone muren

Zitten er inmiddels meerdere scheuren in uw gevels, dan is het wellicht tijd voor een grondige gevelrenovatie. U kunt zelf de handen uit de mouwen steken of een professional inschakelen. Wij van Stegeman Hasselt zijn u dan graag van dienst. Met meer dan 35 jaar ervaring in gevelreiniging en gevelrenovatie weten wij precies waar we over praten. Onze vakmannen zorgen er met veel plezier voor dat uw muren er weer als nieuw uitzien. Bovendien gaan ze na ons bezoek ook weer jaren mee. Bel ons dus vandaag nog!

Hoe gaan wij te werk bij gevelrenovatie?

Bij gevelrenovatie wordt het gevelmetselwerk van een object teruggebracht naar de oorspronkelijke staat. Vanuit jarenlange ervaring dragen wij zorg voor de juiste behandeling van uw object en garanderen zo het beste resultaat.

Alvorens de werkzaamheden te starten, brengen wij eerst de volgende punten in kaart:

 • De huidige staat van het voegwerk;
 • De mate waarin de steen is aangetast door bv. zouten, vorst en weersinvloeden;
 • De bereikbaarheid van het object, i.v.m. gebruik van steiger, hoogwerker, etc.;
 • De omgeving van het pand/object;
 • De keuze voor reiniging van metselwerk met hogedruk heet water of
 • Micronevelstralen; voor een mooier, dan wel beter resultaat;
 • Aan- of afraden om nadien het metselwerk waterafstotend te impregneren;
 • Met welke middelen impregneren en hoe deze aan te brengen.

Gevelrenovatie

Uitgebreide gevelrenovatie

Een bestaande woning of kantoorruimte renoveren vereist een bepaalde mate van specialistische kennis. De buitenkant is immers zeer bepalend voor een eerste indruk. U wilt dan ook dat dit verzorgd en netjes is. Wij zetten ons in voor een stralend resultaat. Of u nu een particulier bent, een aannemer of woningbouwvereniging, wij helpen u graag. Op het vlak van gevelrenovatie- en reiniging kunnen we onder meer het volgende doen:

 • Voeg- en metselwerk vervangen
 • Herstellen van scheuren
 • Impregneren van de gevels
 • Schoonmaken van metselwerk

Bovenstaande is slechts een greep uit ons brede pakket aan diensten. Vraag ons gerust wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om gevelrenovatie.

Zo gaan we aan de slag

Wanneer u met ons in zee wilt gaan, dan gaan we altijd eerst met u in gesprek. We kijken ook naar de huidige situatie van het voegwerk en de mate van aantasting door weersinvloeden. Ook bekijken we naar de bereikbaarheid van uw pand en de omgeving. Zo weten we of we bijvoorbeeld een steiger of hoogwerker moeten nemen voor de gevelrenovatie. Ook geven we u advies over het gebruik van waterafstotende middelen en kiezen we voor reinigen van het metselwerk met hoge druk en heet water, of micronevelstralen. U ziet al dat we veel met u overleggen. Ons doel is namelijk u tevreden te stellen over de gevelrenovatie.

Ontdek onze kwaliteit

Bij Stegeman Hasselt staat het leveren van kwaliteit voorop. Daarom is ons bedrijf gecertificeerd en werken we alleen met de beste materialen en producten, die tevens milieuvriendelijk zijn. Wilt u hier meer over weten of wilt u ons inhuren voor uw gevelrenovatie? Dan kunt u ons mailen op info@stegemanhasselt.nl of u kunt ons bellen: 038-4772364. Wanneer u hulp nodig heeft met gevelrenovatie, dan zijn wij uw adres!