Gevelrenovatie

Kies Stegeman Hasselt voor een grondige gevelrenovatie

Een gevelrenovatie, dat klinkt als een vrij ingrijpende gebeurtenis, vooral als het bij uw woning dient te gebeuren. Toch is dit op een bepaald moment nodig, met name indien er sprake is van zichtbare scheuren of duidelijke beschadigingen. Als u zeker wilt weten dat deze belangrijke klus zorgvuldig wordt uitgevoerd, dan bent u bij Stegeman Hasselt aan het juiste adres. Lees verder als u meer wilt weten over onze diensten met betrekking tot een gevelrenovatie.

Zo gaan we aan de slag

Wanneer u met ons in zee wilt gaan, dan gaan we altijd eerst met u in gesprek. We kijken ook naar de huidige situatie van het voegwerk en de mate van aantasting door weersinvloeden. Ook bekijken we naar de bereikbaarheid van uw pand en de omgeving. Zo weten we of we bijvoorbeeld een steiger of hoogwerker moeten nemen voor de gevelrenovatie. Ook geven we u advies over het gebruik van waterafstotende middelen en kiezen we voor reinigen van het metselwerk met hoge druk en heet water, of micronevelstralen. U ziet al dat we veel met u overleggen. Ons doel is namelijk u tevreden te stellen over de gevelrenovatie.

Gevelrenovatie

Voorbereidingen van een gevelrenovatie

Het hoofddoel van een gevelrenovatie is om het gevelmetselwerk van een object terug te brengen naar de oorspronkelijke staat en kwaliteit. Een goede voorbereiding is daarbij goud waard. De volgende punten worden door de vakmensen van Stegeman Hasselt daarom eerst aandachtig in kaart gebracht:

  • De huidige staat van het voegwerk
  • De mate waarin de gevel is aangetast door bijvoorbeeld zouten of weersinvloeden
  • De bereikbaarheid van het object in verband met gebruik van steigers en dergelijke
  • De keuze van reiniging van metselwerk met heet water onder hoge druk of…
  • Micronevelstralen, voor een nog mooier/beter resultaat
  • Bepalen of nadien het metselwerk waterafstotend geïmpregneerd wordt en zo ja, met welke middelen

Ongeacht de huidige situatie, gaan wij vooraf natuurlijk eerst uitvoerig het gesprek met u aan. Wij komen niet aan uw huis zonder eerst alle opties te hebben overlegd. Het hoofddoel is en blijft immers de gevelrenovatie naar uw tevredenheid te bewerkstelligen. Gelukkig zit Stegeman Hasselt al meer dan 35 jaar in het vak en adviseren wij u daardoor vakkundig.

Welke gevelrenovatiewerkzaamheden mogen wij bij u uitvoeren?

De gevel van een bestaande woning of kantoorruimte renoveren vereist een grote mate van specialistische kennis. Het leveren van kwaliteit staat bij Stegeman Hasselt voorop. Ons bedrijf is daarvoor gecertificeerd en wij werken alleen met de beste materialen en producten, die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Op het vlak van gevelrenovatie en -reiniging bieden wij de volgende hoofdopties:

  • Voeg- en metselwerk vervangen
  • Herstellen van scheuren
  • Impregneren van gevels
  • Schoonmaken van metselwerk

Let op: dit is nog maar een greep uit ons brede dienstenpakket. Voor al uw opdrachten omtrent gevelrenovatie kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat u snel weet op welke manier wij u van dienst zullen kunnen zijn.

Contacteer ons voor een stralend resultaat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gevelrenovatie? Neem dan contact met ons op, zodat u snel weet wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 038-4772364, stuur een e-mail (info@stegemanhasselt.nl) of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij bestuderen aandachtig uw wensen, brengen de situatie in kaart, stellen een vrijblijvende offerte op en zorgen bij elke gevelrenovatie voor een stralend resultaat.