Hogedrukreinigen

Reinigen onder hoge druk met Stegeman Hasselt

De gevels of buitenmuren van uw woning of bedrijfspand kunt u zelf best wel enigszins schoonmaken, maar hogedrukreinigen is echt een ander verhaal. Veruit de meeste particulieren en bedrijven hebben voor hogedrukreinigen niet de juiste materialen en gereedschappen in huis. Het is dan ook maar goed dat Stegeman Hasselt wél over deze materialen beschikt. Dat opgeteld bij ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring in het vak zorgt ervoor dat wij dé specialist zijn op het gebied van hogedrukreinigen. Lees verder om te weten op welke manieren wij uw probleem grondig te lijf gaan.

Hogedrukreinigen, bij Stegeman Hasselt wel tot 1000 bar

Veel particulieren en bedrijven hebben wel een kleine hogedrukreiniger ter beschikking. Voor bepaalde werkzaamheden is echter een beduidend grotere capaciteit vereist. Stegeman Hasselt beschikt over bovengemiddelde apparatuur voor hogedrukreinigen, zowel qua druk als qua waterhoeveelheden per tijdseenheid:

  • Druk: van circa 100 bar tot wel 1000 bar
  • Wateropbrengst: van 10 tot 73 liter per minuut
  • Instelbare temperaturen van 5 tot 100 ºC

Met deze capaciteitsspecificaties kan het welhaast niet anders dan dat wij uw schoonmaakklus tot een goed einde zullen brengen. Bovendien zijn wij in staat buitenwater op te pompen en te filteren, zodat onze expertise overal inzetbaar is. Tenslotte reinigen wij ook (vette) binnenvloeren en zorgen wij daarbij voor een keurige afzuiging van het overtollige water.

De pluspunten van onze werkmethoden

Wanneer u Stegeman Hasselt inzet voor uw opdracht met betrekking tot hogedrukreinigen, dan maakt u een goede keuze dankzij de hierboven beschreven kwaliteitsstandaards. Echter zijn er nog meer redenen om voor onze diensten te kiezen:

   • Een volledige dienstverlening van a tot z
   • Duurzame behandelingen met nauwkeurigheid als belangrijkste prioriteit
   • Altijd een vlotte en transparante communicatie
   • Al tientallen jaren ervaring in het vak van hogedrukreinigen
   • Altijd vooraf een gedetailleerde en vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op voor uw schoonmaakklus

Wilt u de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand eens grondig opschonen? Dan is hogedrukreinigen waarschijnlijk de beste optie voor u. Neem contact op als u meer wilt weten over onze diensten hieromtrent. Bel 038-4772364, stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Als autoriteit in hogedrukreinigen stellen onze experts daarna snel een plan van aanpak op en zorgen wij vervolgens voor een stralend resultaat.