Impregneren

Voor impregneren gaat u naar Stegeman Hasselt

Uw gevel impregneren heeft zeker nut. Door dit tijdig te doen, kunt u deze namelijk bescherming bieden tegen diverse beschadigingen. Door de jaren heen kan veel vuil zich gaan hechten aan uw muur. Ook mossen en algen vinden hier hun plek. Heeft u ook al eens aan schade door vorst of vocht gedacht? Neerslag laat namelijk zoutresten achter, wat ervoor kan zorgen dat het metsel- en voegwerk afbrokkelt. Laat Stegeman Hasselt dan ook deze klus voor u klaren. Door de impregnatie zorgen polysiloxanen ervoor dat er geen vocht meer naar binnen kan trekken. Wel kunnen de stenen of het beton blijven ademen. Kortom, uw gevel impregneren is zeker aan te raden wanneer u een prachtig stralende gevel wenst!

Op tijd impregneren kan veel problemen voorkomen

Vuilaanhechting, schimmel- en zoutuitslag, vorstschade, mos- en algengroei kunnen een gevel niet alleen ontsieren maar ook (blijvend) beschadigen. Dit wordt veroorzaakt door vocht, dat van buitenaf het steen binnendringt. Op tijd impregneren kan veel problemen voorkomen.

Met behulp van uitsluitend hoogwaardige polysiloxanen behandelen wij het gevelwerk zodanig, dat er geen vocht meer naar binnen kan. Hierbij worden de poriën gedicht, maar het steen of beton wel blijft ademen. De gevel is zo duurzaam beschermd tegen invloeden van buitenaf en makkelijk te onderhouden.

Daarom laat u ons impregneren

Impregneren houdt in dat wij een laagje aanbrengen op uw gevel. Dit laagje zorgt ervoor dat weersinvloeden geen enkele kans meer krijgen. Dit voorkomt zogezegd veel problemen, waardoor u in de toekomst zelfs geld bespaart. De gevel van uw woning of bedrijfspand zal er nog lang mooi uitzien. Dit betekent dat u op termijn zowel in uw kosten bespaart als profiteert van een prachtige gevel. Wanneer u de impregnatie door ons laat verrichten, zorgt dit ervoor dat:

  • Uw steen of beton waterafstotend wordt
  • Uw voegwerk langer meegaat
  • Het warmer in huis is, doordat de spouwmuur beter isoleert
  • U minder last heeft van schimmels, algen en mossen
  • De kleur van uw metsel- en voegwerk langer mooi blijft

Kortom, indien u voor een impregnatie van uw gevel kiest, heeft dit u vele voordelen te bieden!

Bescherming voor uw gevel

Uw gevel kan op allerlei manieren beschadigd raken en vaak is op tijd impregneren een oplossing die veel problemen voorkomt. Met behulp van hoogwaardige polysiloxanen behandelen wij het gevelwerk, zodat er geen vocht meer naar binnen kan. Toch kan het steen of beton blijven ademen. Op die manier is uw gevel beschermd tegen vuil, schimmel- en zoutuitslag, vorstschade, mossen en algen. Kortom, met een kleine behandeling als impregneren kan veel ellende voorkomen worden. En uw gevel blijft er prachtig schoon uitzien!

Impregneren

Profiteer van 35 jaar ervaring

Bij Stegeman Hasselt profiteert u altijd van 35 jaar ervaring met het reinigen en renoveren van gevels. Wij kunnen dus meer dan enkel impregneren. Wilt u bijvoorbeeld dat we eerst aanslag verwijderen of het voegwerk weer netjes maken? Dan kunnen we dat uiteraard ook doen. Dit bespreken we graag vooraf met u. We komen dan langs om de situatie te bekijken. Onze vakmannen luisteren naar uw wensen en geven u dan graag passend advies voor het beste resultaat. Tevens gebruiken wij milieuvriendelijke producten bij het impregneren. Zet u Stegeman Hasselt in om te impregneren, dan hebben wij u vele voordelen te bieden. Zo bieden wij u onder andere:

  • Een volledig dienstenaanbod
  • Duurzame behandelingen op professionele wijze
  • Vlotte communicatie door onze korte lijnen
  • Al tientallen jaren ervaring in het reinigen van oppervlaktes
  • Voorafgaand altijd een vrijblijvende offerte.

En wist u dat wij ook nog eens VCA-gecertificeerd zijn? Neem snel contact met ons op en maak een afspraak. Dan komen wij spoedig uw gevel impregneren.

Laat ons u van dienst zijn met impregneren

Of u nu de aangroei van mos wilt voorkomen of uw muren waterafstotend wilt maken, wij zorgen ervoor dat we de gevels van uw huis of kantoor netjes impregneren. Deze investering zal zich vanzelf terugbetalen. Wilt u meer weten of direct ons vakmanschap inschakelen? Bel dan vrijblijvend naar 038-4772364 of stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor het impregneren van uw gevelwerk.