Impregneren

Op tijd impregneren kan veel problemen voorkomen

Vuilaanhechting, schimmel- en zoutuitslag, vorstschade, mos- en algengroei kunnen een gevel niet alleen ontsieren maar ook (blijvend) beschadigen. Dit wordt veroorzaakt door vocht, dat van buitenaf het steen binnendringt. Op tijd impregneren kan veel problemen voorkomen.

Met behulp van uitsluitend hoogwaardige polysiloxanen behandelen wij het gevelwerk zodanig, dat er geen vocht meer naar binnen kan. Hierbij worden de poriën gedicht, maar het steen of beton wel blijft ademen. De gevel is zo duurzaam beschermd tegen invloeden van buitenaf en makkelijk te onderhouden.

De voordelen van impregneren

Gevel impregneren:

  • Maakt steen en beton waterafstotend;
  • Werkt schimmel-, alg- en mos vertragend;
  • Verbetert de isolatiewaarde van een spouwmuur;
  • Zorgt voor duurzamer kleurbehoud van metsel- en voegwerk;
  • Verlengt de levensduur van het voegwerk.

Bescherming voor uw gevel

Uw gevel kan op allerlei manieren beschadigd raken en vaak is op tijd impregneren een oplossing die veel problemen voorkomt. Met behulp van hoogwaardige polysiloxanen behandelen wij het gevelwerk, zodat er geen vocht meer naar binnen kan. Toch kan het steen of beton blijven ademen. Op die manier is uw gevel beschermd tegen vuil, schimmel- en zoutuitslag, vorstschade, mossen en algen. Kortom, met een kleine behandeling als impregneren kan veel ellende voorkomen worden. En uw gevel blijft er prachtig schoon uitzien!

Impregneren

Profiteer van 35 jaar ervaring

Bij Stegeman Hasselt profiteert u altijd van 35 jaar ervaring met het reinigen en renoveren van gevels. Wij kunnen dus meer dan enkel impregneren. Wilt u bijvoorbeeld dat we eerst aanslag verwijderen of het voegwerk weer netjes maken? Dan kunnen we dat uiteraard ook doen. Dit bespreken we graag vooraf met u. We komen dan langs om de situatie te bekijken. Onze vakmannen luisteren naar uw wensen en geven u dan graag passend advies voor het beste resultaat. Tevens gebruiken wij milieuvriendelijke producten bij het impregneren.

Ons vakmanschap inschakelen?

Of u nu de aangroei van mos wilt voorkomen of uw muren waterafstotend wilt maken, wij zorgen ervoor dat we de gevels van uw huis of kantoor netjes impregneren. Deze investering zal zich vanzelf terugbetalen. Wilt u meer weten of direct ons vakmanschap inschakelen? Bel dan vrijblijvend naar 038-4772364 of stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor het impregneren van uw gevelwerk.