Gevelreiniging Dronten

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

Wilt u uw gevel, dak of uw voegen in Dronten laten reinigen of renoveren? Kies dan voor oppervlaktebehandelaar Stegeman Hasselt. Wellicht bent u tot de ontdekking gekomen dat de gevel van uw woning of kantoorpand vervuild is. Dit gebeurt helaas vrij snel bij gevels, daken en voegen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw gevelreiniging, gevelrenovatie of om graffiti te laten verwijderen. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling en reinigt uw dak, gevel of voegen in een mum van tijd. Wij gaan hierbij zeer zorgvuldig en vakkundig te werk. Wenst u een gevelrenovatie? Laat ons deze dan ook stralen of impregneren. Vertel ons welke werkzaamheden u in Dronten van ons wenst. Neem direct contact met ons op.

Dit doen wij voor u in Dronten

Naast voor het reinigen en impregneren van gevels, kunt u in Dronten voor nog veel meer diensten bij ons terecht. Wij staat niet voor niets bekend om onze veelvuldigheid aan diensten en de hoogwaardige kwaliteit werk die wij afleveren. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 • Reinigen, impregneren en renoveren van uw gevel
 • Bestrijding van alg en mos
 • Reinigen van uw dak en dakpannen
 • Verwijderen van graffiti
 • Stralen, zoals zandstralen, glasparelstralen, gritstralen of stofvrij stralen
 • Voegen vervangen of deze reinigen
 • Allerhande werkzaamheden omtrent gevelreiniging

Heeft u een specifieke klus en ziet u deze niet tussen deze lijst staan? Neem dan toch even contact met ons op, want de kans is groot dat wij u in Dronten wel degelijk kunnen helpen.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ontdek onze werkwijze en aantrekkelijke voordelen

U ziet: voor diensten als impregneren, graffiti verwijderen en zandstralen zit u goed bij Stegeman. Wij zijn echter niet alleen bekend door onze veelzijdigheid bij een gevelreiniging en gevelrenovatie. Ook onze korte lijnen en precisie worden geprezen door onze klanten in Dronten. Stegeman Hasselt onderscheidt zich op meerdere punten van andere aanbieders. Wij onderscheiden ons door:

 • Een ervaring van ruim 4 decennia
 • Diverse vormen van dienstverlening
 • De meest duurzame behandelmethoden, met oog voor deskundigheid
 • Heldere communicatie
 • Voorafgaand altijd een vrijblijvende offerte

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Dronten

Meer weten over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Dronten?

Wenst u een gevelrenovatie in Dronten? En wilt u uw gevel ook laten reinigen en impregneren? Zet ons in voor uw gevelreiniging en laat ons uw gevel stralen of uw graffiti verwijderen. Ook voor spoedklussen zijn wij inzetbaar. Bel ons direct via 038-4772364. U kunt ook mailen (info@stegemanhasselt.nl) of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij komen graag uw graffiti verwijderen, gevel reinigen of stralen of een gevelrenovatie verrichten bij u in Dronten!