Gevel impregneren

Bescherm uw gevels door te impregneren

Door op tijd uw gevel te impregneren, kunt u deze beschermen tegen allerlei beschadigingen. Zo kan vuil zich gaan hechten aan de muur, evenals mossen en algen. Of wat dacht u van schade door de vorst of vocht? Ook neerslag kan zoutresten achterlaten, die het metsel- en voegwerk kunnen doen afbrokkelen. Wij van Stegeman Hasselt kunnen uw gevel impregneren voor u. Hoogwaardige polysiloxanen zorgen ervoor dat er geen vocht meer naar binnen kan. Wel kan het steen of beton blijven ademen. Impregneren kan veel ellende voorkomen en uw gevel ziet er lange tijd prachtig en stralend uit!

Impregneren

Gevel impregneren

Daarom uw gevel impregneren

Impregneren betekent dat we een laagje aanbrengen op de gevels, die ervoor zorgt dat weersinvloeden geen kans krijgen. Het voorkomt dus veel problemen. Dat bespaart u in de toekomst veel geld. Bovendien blijft de gevel van uw pand (kantoor of woonhuis) er langere tijd mooi uitzien. Wij spreken van een win-winsituatie, wanneer u gevels laat impregneren:

  • Het zorgt ervoor dat steen en beton water afstoten.
  • Ook gaat uw voegwerk nu langer mee.
  • Omdat de spouwmuur beter isoleert, is het warmer in huis.
  • Uw gevel heeft minder last van schimmels, algen of mossen.
  • De kleuren van het metsel- en voegwerk blijven langer mooi.

Impregneren tegen graffiti

Er zijn ook speciale middelen, die ervoor zorgen dat graffiti zich minder goed kan hechten. Heeft u hier vaak last van? Dan is dit vaak een goede oplossing. Het voorkomt niet alleen dat de verf zich hecht, maar maakt het schoonmaken van de gevel veel gemakkelijker. Wij kunnen deze behandeling op correcte wijze voor u uitvoeren, zonder beschadigingen te veroorzaken. Onze vakmensen hebben namelijk 35 jaar ervaring en als bedrijf zijn we VCA-gecertificeerd. Ook werken we bij voorkeur met milieuvriendelijke producten.

Geïnteresseerd in impregneren? Wij luisteren naar u!

Voor ons is het belangrijk dat u als klant tevreden kunt zijn. Pas dan zijn wij dat ook. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen, gaan we vooraf met u in gesprek. Wij bekijken dan de gevel en de situatie. Aan de hand hiervan geven wij u advies over reiniging en impregneren. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en bel ons: 038-4772364. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@stegemanhasselt.nl of laat u een bericht achter via ons online contactformulier. Wij staan voor u klaar om uw gevel te impregneren.