Gevelreiniging Ommen

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

Om vele verschillende redenen kan het helaas zijn dat de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in Ommen vuil is geraakt. Vooral daken, gevels en voegen zijn daar gevoelig voor. Geen nood, want voor bijvoorbeeld stralen, graffiti verwijderen of impregneren, of een grondige gevelreiniging of gevelrenovatie schakelt u simpelweg Stegeman Hasselt in. Wij zijn specialist in oppervlaktebehandeling en weten dus elk soort vuil van uw gevels te elimineren. Nauwkeurigheid en een volledige service staan bij al onze werkzaamheden in Ommen centraal. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden.

Onze mogelijke werkzaamheden in Ommen

Al vele jaren staan wij bij onze klanten in Ommen en omgeving bekend om de enorme diversiteit aan diensten én om de zorgvuldigheid waarmee wij deze uitvoeren. Wie denkt dat wij louter gevels reinigen en impregneren heeft het mis. Hieronder vindt u een bloemlezing uit de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

 • Reinigen, impregneren en renoveren van gevels
 • Bestrijden van alg en mos op daken
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Graffiti verwijderen van gevels en muren
 • Stralen: onder meer zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen vervangen en/of reinigen
 • Algemene werkzaamheden met betrekking tot gevelreiniging

Ziet u de klus die u voor uw woning of bedrijfspand in Ommen in gedachte heeft hier niet direct tussen staan? Dan raden wij aan toch even contact met ons op te nemen, want er is een grote kans dat wij u wel degelijk van dienst kunnen zijn.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Onze werkwijze en bijkomende voordelen

Niet alleen vanwege alle soorten van gevelreiniging en gevelrenovatie is Stegeman Hasselt populair bij klanten in Ommen. De grote nauwkeurigheid waarmee wij zandstralen, impregneren en graffiti verwijderen en de optimale communicatie die wij daarbij hanteren worden ook telkens zeer geapprecieerd. Waarin wij ons dan onderscheiden? Dat leest u hier:

 • Al ruim vier decennia ervaring in het vak
 • Extreem diverse en volledige dienstverlening
 • Duurzame behandelmethoden waarbij deskundigheid altijd voorop staat
 • Duidelijke, vlotte en transparante communicatie
 • Altijd vooraf een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Ommen

Meer weten over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Ommen?

Heeft u een woning of bedrijfspand in Ommen en wilt u aldaar gebruikmaken van één van onze diensten? Of wilt u ons in Ommen laten langskomen voor een spoedklus? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 038-4772364. U kunt ook mailen (info@stegemanhasselt.nl) of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij stellen dan zo spoedig mogelijk een plan van aanpak op en doen u geheel vrijblijvend een offerte. Nadien komen onze specialisten graag langs voor een gevelrenovatie bij u in Ommen, of om middels impregneren, stralen of graffiti ervan verwijderen een gevelreiniging uit te voeren.