Gevelreiniging

Uw specialist voor een schone gevel

Wilt u graag hulp bij gevelreiniging? Dan doet u er verstandig aan om iemand in te schakelen met kennis van zaken. Wij van Stegeman Hasselt bieden dan uitkomst. Met ruim 35 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen bij gevelreiniging. Onze medewerkers kunnen u aan de hand van de staat van uw muren vertellen wat er wel of niet mogelijk is. Daarnaast zijn wij een VCA-gecertificeerd bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat wij veilig werken. Daar kiest u toch ook voor?

Gevelreiniging

Zo gaan wij te werk

Voordat wij bij u met gevelreiniging aan de slag gaan, zullen wij eerst een aantal zaken in kaart brengen. U kunt hierbij denken aan de staat van het voegwerk en de bereikbaarheid van uw pand. Ook zullen wij met u bespreken welke reinigingsmethode voor uw muren geschikt is. Wij kunnen uw gevel reinigen met hoge druk en heet water of met micronevelstralen. Welke aanpak gebruikt wordt, is afhankelijk van wat een mooier of beter resultaat oplevert. Voor welke methode van gevelreiniging ook gekozen wordt, onze manier van werken is altijd milieuvriendelijk.

Onze andere mogelijkheden

Nadat wij klaar zijn met uw gevelreiniging kunnen wij ook diverse andere werkzaamheden uitvoeren om uw gevel weer in topconditie te krijgen. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van de staat van uw gevels en de materialen die er gebruikt zijn. Wij informeren u hier graag over. Naast gevelreiniging kunnen wij u ook helpen bij:

  • Het impregneren van uw buitenmuren. Hierdoor worden ze waterafstotend. Ook werkt het middel dat wij gebruiken vertragend voor mos, schimmels en algen
  • Het verwijderen van graffiti en uw buitenmuren voorzien van een speciale laag, waardoor in het vervolg op eenvoudige wijze graffiti van uw muren verwijderd kan worden
  • Het bestrijden van alg of mos op uw dak

Hulp bij gevelreiniging? Kies voor ons

Wilt u graag meer informatie over hoe wij hulp kunnen bieden bij gevelreiniging? Of zou u graag van onze diensten gebruikmaken? Neemt u in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is. Belt u hiervoor naar: 038-4772364. U kunt ook een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl sturen of vult u het formulier op de contactpagina in. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden. Wanneer mogen wij voor u aan de slag met gevelreiniging?