Glasparelstralen

Kies voor ruim 35 jaar ervaring

Wilt u een bedrijf inschakelen dat voor u vakkundig kan glasparelstralen? Wij van Stegeman Hasselt staan graag voor u klaar. Glasparelstralen is een bewerkingstechniek. Hiermee wordt een relatief zacht materiaal met glazen kogels bewerkt. Wanneer er voor gebroken glaskorrels wordt gekozen, kan verontreiniging verwijderd worden. Wordt er echter met hele glaskorrels gewerkt, dan wordt het oppervlak verstevigd. Stegeman Hasselt heeft de kennis in huis om deze werkzaamheden naar wens uit te kunnen voeren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Glasparelstralen

Stralen

Straaltechniek tegen een voordelige prijs

Glasparelstralen wordt voornamelijk gebruikt voor het stralen van non-ferrometalen. Deze metalen bevatten geen of weinig ijzer. Hierbij kunt u denken aan aluminium, brons, lood en zink. Glasparelstralen is dus ook uitermate geschikt voor boten die gemaakt zijn van bijvoorbeeld aluminium. Maar wij kunnen ook andere oppervlakten voor u stralen, waaronder meubels en bruggen. Omdat deze methode gemakkelijk toepasbaar is, kunnen wij de kosten voor u laag houden.

5 redenen waarom u voor ons kiest

Wij bij Stegeman Hasselt snappen dat u een beroep wilt doen op een bedrijf met kennis van glasparelstralen. U vindt bij ons de benodigde expertise. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door u het volgende te bieden:

  • Al meer dan 35 jaar dé specialist in glasparelstralen
  • Wij beschikken over een VCA-certificaat, waardoor u zeker weet dat er veilig gewerkt wordt
  • Onze medewerkers zijn echte vakmannen, die uw werkzaamheden naar wens kunnen uitvoeren
  • Doordat wij een transparante werkwijze hanteren, weet u precies waar u aan toe bent
  • Wij houden rekening met uw eisen en wensen

Graag meer weten over glasparelstralen?

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen op het gebied van glasparelstralen? Of heeft u nog een vraag die u ons zou willen stellen? Neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij staan klaar om u verder te helpen. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 038-4772364. Wanneer u graag een e-mail wilt sturen, dan kunt u dit doen naar: info@stegemanhasselt.nl. Ook vindt u op onze contactpagina een formulier dat u kunt invullen. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Voor vakkundig glasparelstralen moet u bij Stegeman Hasselt zijn.