Groene aanslag verwijderen

Expert in specialistische reiniging

Zoekt u een expert om groene aanslag te verwijderen van uw daken of gevels? Dan zijn wij van Stegeman Hasselt uw adres. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met gevelreiniging en gevelrenovatie en kunnen u op diverse vlakken van dienst zijn. Ook wanneer u bijvoorbeeld graffiti wilt laten verwijderen, staan we graag voor u klaar. En als het gaat om aanslag verwijderen, dan draaien we daar onze hand niet voor om. Sterker nog, met ons haalt u dé specialist op dit vlak in huis. We hopen snel van u te mogen horen.

Groene aanslag verwijderen

Op donkere plekken en oude dakpannen

Weg met die groene aanslag! Dat is ongetwijfeld wat u denkt, als u naar een verontreinigde gevel kijkt. Groene algen en mossen zijn niet aantrekkelijk om te zien op uw gevel of dak. Ze houden vooral van betonnen sneldekpannen. Onze vuistregel is: hoe ouder de dakpan, des te meer groene algen en mossen. U zult ook merken dat u meer last heeft van aanslag aan de schaduwkant dan aan de zonzijde. Ook plaatsen onder bomen en struiken zijn gevoelig voor alg- en mosgroei. Gelukkig kunnen we de aanslag gemakkelijk en snel voor u verwijderen.

Groene aanslag verwijderen

Bij Stegeman Hasselt kunnen we uw dak behandelen door deze bijvoorbeeld in te spuiten met een toegestaan algen- en mos dodend preparaat. Ook kunnen we de gevels reinigen door middel van hogedrukreiniging met heet water. Deze oplossing is niet altijd aan te raden, maar is wel eenvoudig en levert snel resultaat op. We gaan als volgt te werk als het gaat om aanslag verwijderen:

  • We spuiten onder hoge druk heet water tegen de gevels.
  • Doorgaans lost de groene aanslag direct op in het hete water.
  • Daarna spoelen we de aanslag van de gevel af.
  • In overleg impregneren we de gevel met een speciaal middel.
  • U heeft nu nauwelijks last van ongewenste groene aanslag.

In bovenstaande geval maken we uiteraard gebruik van milieuvriendelijke producten bij het verwijderen van mossen en algen.

Wilt u graag contact opnemen?

Heeft u genoeg van die lelijke mosgroene vlekken op uw dak of gevel? Laat ons dit dan op professionele wijze voor u verwijderen. U heeft nergens omkijken naar en kunt rekenen op onze ervaring en vakmanschap op het vlak van aanslag verwijderen. Wanneer u meer wilt weten, dan kunt u bellen naar 038-4772364. U mag ook een e-mail sturen naar info@stegemanhasselt.nl. Daarnaast hebben we een online contact formulier dat u kunt invullen. Wij gaan graag voor u aan de slag om groene aanslag te verwijderen.