Hydrofoberen

Meer dan waterafstotend

Hydrofoberen is een moeilijk woord voor het waterafstotend maken van een muur. Vaak wordt dit ook gewoon impregneren genoemd. U kunt hiervoor bijvoorbeeld gevelspecialist Stegeman Hasselt inschakelen. Wij kunnen muren hydrofoberen en voorzien van een speciaal laagje. Op die manier is de gevel beschermd tegen vorstschade, vuil, de groei van schimmels, mossen en algen en nog veel meer. Er zijn zelfs speciale middelen met een brandvertragende stof, of een speciale anti graffiti coating. Onze vakmannen kunnen u hier meer over vertellen. Waar heeft u precies behoefte aan?

Daarom is hydrofoberen belangrijk

U kunt zich afvragen waarom het zinvol is om uw gevels te hydrofoberen. Het is immers een grote investering. Toch betaalt dit zich uiteindelijk terug, want het kan veel problemen voorkomen. Bovendien kan het tegelijk plaatsvinden met een reiniging. Wij kunnen dit ook voor u doen en als we dan toch bezig zijn uw gevels direct hydrofoberen. Dat heeft voordelen:

  • Beton en steen stoten water af.
  • U heeft minder gauw schimmels, algen of mossen op de muren.
  • Ook isoleert de spouwmuur beter (goed voor de isolatie in huis).
  • Qua kleur blijven uw metsel- en voegwerk langer mooi.
  • Daardoor gaat uw voegwerk langer mee.

Hydrofoberen

35 jaar vakmanschap en kwaliteit

Wij hebben maar liefst 35 jaar ervaring met hydrofoberen, gevelreiniging en –renovatie. Wij doen dus meer voor u dan alleen impregneren. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook die lelijke groene vlekken verwijderen of uw voegwerk weer netjes afwerken. Dit nemen we bij voorkeur vooraf met u door. We komen dan bij u langs om de situatie op te nemen. Dat is voor ons handig, want dan weten we bijvoorbeeld of we een steiger of hoogwerker moeten meenemen. Tegelijkertijd kunnen we met u uw wensen doorspreken. U krijgt dan direct ook passend advies over uw situatie en de mogelijkheden voor het hydrofoberen.

Mogen wij van u horen?

Heeft u nog vragen over deze behandeling? Wilt u weten of uw muren geschikt zijn voor hydrofoberen? Dan helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 038-4772364. Of u kunt ons een e-mail sturen: info@stegemanhasselt.nl. Daarnaast hebben we een online contactformulier. Dit kunt u invullen en wij laten daarna meer van ons horen. Ook kunnen we u dan meer vertellen over de kosten van het hydrofoberen.