Impregneren gevel

Klantgerichte werkwijze en uitstekende service bij het impregneren van uw gevel

Zoekt u iemand voor het impregneren van uw gevel? Dan zijn wij van Stegeman Hasselt uw adres. Wij kunnen eerst uw gevel vakkundig reinigen en vervolgens impregneren. Zo zorgt u ervoor dat het aangezicht van uw woning er mooi uit komt te zien en dat dit zo blijft. Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk. Daarom werken wij klantgericht. Niet alleen leveren wij een uitstekende service, maar hanteren wij ook een transparante aanpak. Wij maken duidelijke afspraken, waar ook aan gehouden wordt. Bij ons weet u dan ook altijd waar u aan toe bent. Dat werkt wel zo prettig. Wij gaan graag voor u aan de slag met het impregneren van uw gevel!

Impregneren Gevel

Impregneren

Uw muren langdurig beschermd

U kunt natuurlijk om de zoveel tijd uw gevel laten reinigen, zodat uw muren mooi schoon blijven. Maar na verloop van tijd kunnen uw buitenmuren door allerlei invloeden beschadigd raken. Algen, vorst en schimmels kunnen uw gevel aantasten, waardoor er scheuren ontstaan. Door het impregneren van uw buitenmuren kunt u het probleem voorkomen. Zo wordt er voorkomen dat er vocht binnen kan dringen, maar zorgt er wel voor dat de stenen kunnen blijven ademen. Het impregneren van uw muren is een duurzame manier om uw buitenmuren te beschermen.

Waarom kiezen voor het impregneren van uw gevel?

Het impregneren van uw gevel biedt u verschillende voordelen. Wij werken met polysiloxanen. Hierdoor is uw gevel beschermd en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zorgt het impregneren van uw muren door ons ervoor dat:

  • Uw buitenmuren waterafstotend worden
  • De groei van algen of mos vertraagd wordt
  • De levensverwachting van uw voegwerk verlengd wordt
  • De belasting op het milieu laag blijft, omdat wij met milieuvriendelijke middelen werken
  • Ook kunnen wij een anti-graffiti coating plaatsen op uw muren

Geïnteresseerd in impregneren? Neem contact met ons op

Wanneer u nog vragen heeft over het impregneren van uw gevelmuren, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij kunnen helpen bij de impregnatie van uw gevel. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar: 038-4772364. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@stegemanhasselt.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij u een reactie sturen. Neem vandaag nog contact op en kies voor Stegeman Hasselt voor het impregneren van uw gevel.