Impregneren

Bescherming voor uw gevel

Uw gevel kan op allerlei manieren beschadigd raken en vaak is op tijd impregneren een oplossing die veel problemen voorkomt. Met behulp van hoogwaardige polysiloxanen behandelen wij het gevelwerk, zodat er geen vocht meer naar binnen kan. Toch kan het steen of beton blijven ademen. Op die manier is uw gevel beschermd tegen vuil, schimmel- en zoutuitslag, vorstschade, mossen en algen. Kortom, met een kleine behandeling als impregneren kan veel ellende voorkomen worden. En uw gevel blijft er prachtig schoon uitzien!

Daarom moet u impregneren

Kiest u niet voor impregneren, dan is het niet zo dat uw pand in elkaar zal storten. Het is dus geen noodzakelijke behandeling. Maar het kan wel veel problemen voorkomen. En dat is uiteindelijk voordeliger dan bijvoorbeeld scheuren herstellen of nieuw voegwerk aanbrengen. Waarom is impregneren nu zo belangrijk?

  • Het maakt beton en steen waterafstotend.
  • Uw voegwerk gaat veel langer mee.
  • De spouwmuur zal beter isoleren.
  • Schimmels, algen en mossen kunnen zich minder goed hechten.
  • Uw metsel- en voegwerk blijft langer mooi qua kleur.

Twijfelt u over deze behandeling en de voordelen ervan voor uw muur? Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vragen. Of we kunnen bij u langskomen en u gedegen advies geven. Op die manier weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Impregneren

Profiteer van 35 jaar ervaring

Bij Stegeman Hasselt profiteert u altijd van 35 jaar ervaring met het reinigen en renoveren van gevels. Wij kunnen dus meer dan enkel impregneren. Wilt u bijvoorbeeld dat we eerst aanslag verwijderen of het voegwerk weer netjes maken? Dan kunnen we dat uiteraard ook doen. Dit bespreken we graag vooraf met u. We komen dan langs om de situatie te bekijken. Onze vakmannen luisteren naar uw wensen en geven u dan graag passend advies voor het beste resultaat. Tevens gebruiken wij milieuvriendelijke producten bij het impregneren.

Ons vakmanschap inschakelen?

Of u nu de aangroei van mos wilt voorkomen of uw muren waterafstotend wilt maken, wij zorgen ervoor dat we de gevels van uw huis of kantoor netjes impregneren. Deze investering zal zich vanzelf terugbetalen. Wilt u meer weten of direct ons vakmanschap inschakelen? Bel dan vrijblijvend naar 038-4772364 of stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor het impregneren van uw gevelwerk.