Industriële reiniging

Een heldere werkwijze

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met industriële reiniging? Dan bent u bij Stegeman Hasselt aan het goede adres. Wij hebben inmiddels ruim 35 jaar ervaring in huis. Onze medewerkers weten dus precies wat er komt kijken bij de reiniging van industriële objecten. Daarnaast werken wij zeer klantgericht. Vooraf wordt alles met u doorgenomen. Zo bespreken wij uw wensen, de planning en het kostenplaatje.

Industriële reiniging

Hogedrukreinigen voor elke klus

Veel mensen hebben thuis wel een kleine hogedrukreiniger staan. Voor het schoonmaken van industriële zaken is echter meer capaciteit nodig. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee wij elke reiniging uit kunnen voeren. Deze machines kunnen volledig ingesteld worden. Zo kunnen wij de graden kiezen (van 5 tot 100 graden) of hoeveel bar we verbruiken. Voor iedere reiniging hebben wij dus een geschikte hogedrukpomp. Ook kunnen wij buitenwater oppompen en filteren, waardoor wij nagenoeg overal inzetbaar zijn. Ook het reinigen van vette industriële vloeren is voor ons geen probleem.

Daarom onze industriële reiniging

U kunt natuurlijk ook een ander bedrijf kiezen voor de reiniging van industriële zaken. Dat snappen wij bij Stegeman Hasselt maar al te goed. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u. Kiest u voor ons voor uw industriële reiniging, dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Stegeman Hasselt heeft ruim 35 jaar kennis en ervaring in huis.
  • Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat, waardoor u ervan verzekerd bent dat er veilig gewerkt wordt.
  • Wij werken transparant. U weet precies waar u aan toe bent bij ons.
  • Uw wensen en eisen staan bij ons centraal.
  • Onze vakkundige medewerkers voeren uw werkzaamheden naar wens uit.

Bent u benieuwd geworden? Bel of mail ons

Wilt u graag weten bij welke industriële werkzaamheden wij u kunnen helpen? Of zou u graag van onze diensten op het vlak van reiniging gebruikmaken? Neemt u dan gerust contact op. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 038-4772364. Wij helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar: info@stegemanhasselt.nl. Of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Voor vakkundige industriële reiniging bent u bij ons aan het juiste adres.