Van vaststaande gevels…

Graag zoomen wij van Stegeman Hasselt even in op onze grote diversiteit klussen in het stralen. Wij hebben namelijk de afgelopen jaren ons dienstenpakket steeds meer kunnen uitbreiden. Bij de term oppervlaktebehandeling denken mensen vaak aan gevelreiniging. Dat is natuurlijk ook een erg belangrijke tak van ons vak. Na een behandeling van ons oogt uw gevel weer als nieuw. Mooier zelfs, vertellen opdrachtgevers ons vaak! Maar wist u dat wij nog veel meer stralen dan gevels? Lees snel verder!

…tot jachten die heel de wereld overvaren

Om onze diversiteit in klussen kenbaar te maken lichten wij graag een specifieke opdrachtgever uit. Zo hebben wij al veel mogen stralen bij Royal Huisman. Dit bedrijf maakt al meer dan 125 jaar de mooiste motor- en zeiljachten. Al deze vaartuigen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Het is dan ook niet zo vreemd dat Royal Huisman dezelfde eisen aan haar leveranciers stelt. Stegeman Hasselt is zo’n leverancier. Wij zijn al veelvuldig ingezet om jachten te stralen. Deze opdrachten pakken wij dan ook graag met gepaste trots aan. Elk nieuw jacht dat gebouwd wordt door Royal Huisman wordt na constructie gestraald en drooggeblazen. Ook worden we dan vaak meteen ingezet om het dek van het schip stofvrij te stralen. Vervolgens wordt het geverfd, voltooid en kan het de grote wateren des wereld op. Mocht u zich dus een keer bevinden op een prachtig jacht van Royal Huisman? Dan is de kans erg groot dat wij dit vaartuig eerst hebben mogen stralen. Leuk hè!

Hoe wij steeds meer ervaren werden in het stralen

U ziet, wij stralen enorm veel verschillende dingen. Maar dat is niet altijd zo geweest. Even een terugblik op ons bedrijf. Stegeman Hasselt werd opgericht in 1978. Met behulp van een hogedrukspuit en chemicaliën werden gevels gereinigd door oprichter Herman Stegeman. Om ook hardnekkige verflagen te kunnen verwijderen werd een straler aangeschaft. Toen, in de jaren ‘80, werd Stegeman vooral ingeschakeld om graffiti te verwijderen. Er volgde een ingenieuze straalmachine. Waardoor met precies de juiste korrel gevels perfect gereinigd konden worden. Vanaf dat moment werden de mooie resultaten ook opgemerkt in de werven. En de rest is geschiedenis! Nu reinigen wij:

  • Boten
  • Gevels
  • Bruggen
  • Zwembaden
  • En nog veel meer!

Wij ontwikkelen door

U begrijpt, Stegeman Hasselt staat nooit stil. Wij blijven ons ontwikkelen op het gebied van techniek, milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Houd onze blogs in de gaten als u op de hoogte gehouden wilt worden van wat wij zoal stralen!

Leave a Reply