Gevelreiniging Kampen

Schakel dé specialist in gevelreiniging in

Bent u op zoek naar dé expert in gevelreiniging in Kampen? Dan bent u bij Stegeman Hasselt aan het juiste adres. Wij kunnen u verschillende werkzaamheden uit handen. Denkt u hierbij niet alleen aan gevelreiniging, maar ook voor het impregneren of renoveren van uw gevel staan wij voor u klaar. In de afgelopen 35 jaar hebben wij al vele tevreden klanten mogen helpen. Zo werken wij regelmatig samen met Royal Huisman Yachts voor het zandstralen van plezierjachten in Kampen. Bent u de volgende voor wie wij aan het werk gaan met bijvoorbeeld voegen reinigen of zwembad reinigen in Kampen?

Gevelreiniging Kampen

Kampen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij van Stegeman Hasselt u met diverse diensten helpen. Naast gevelreiniging in Kampen kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Het impregneren van uw gevel. Hierdoor voorkomt u dat vocht uw woning kan binnendringen
  • Gevelrenovatie, waarbij wij het metselwerk weer in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen
  • Gevelreiniging, waaronder het verwijderen van graffiti met graffiti remover. Tevens kunnen wij uw buitenmuren van een anti graffiti coating voorzien
  • Zandstralen van onder andere zwembaden, boten, meubels en metselwerk
  • Groene aanslag verwijderen van daken

Profiteer van 35 jaar ervaring in onder andere gevelreiniging

Inmiddels hebben wij van Stegeman Hasselt ruim 35 jaar ervaring met gevelreiniging. Wij hebben dus de kennis en ervaring in huis om uw buitenmuren er weer piekfijn uit te laten zien. Ook weten wij hoe we met de verschillende materialen om moeten gaan, zodat uw gevel onbeschadigd blijft. Daarnaast staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij ons. Kiest u ons voor bijvoorbeeld uw gevelreiniging in Kampen, dan bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij komen onze afspraken na en leveren u de kwaliteit waar u naar op zoek bent.
Bent u bijvoorbeeld ongewild het slachtoffer geworden van spuitbuskunst en heeft u nu een goede graffiti remover nodig? Dan kunnen wij van Stegeman Hasselt u uitstekend van dienst zijn. Al meer dan 35 jaar uw expert op het vlak van gevelreiniging en –renovatie. Dankzij de nieuwste technieken, onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak kunnen we iedere vorm van graffiti verwijderen met onze graffiti remover in Kampen.

Kies ons voor gevelreiniging in Kampen

Zou u graag meer willen weten over het impregneren van uw gevel in Kampen? Heeft u nog vragen over het zandstralen van meubels? Of wilt u ons direct inschakelen voor gevelreiniging? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar: info@stegemanhasselt.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar: 038-4772364. Wanneer mogen wij aan de slag voor u met industriële reiniging of gevelreiniging in Kampen?