Gevelreiniging Meppel

Klantgerichte gevelrenovatie of voegen vervangen in Meppel

Wanneer u zoekt naar een bedrijf dat u kan helpen met gevelreiniging in Meppel, dan zit u bij Stegeman Hasselt goed. Wij kunnen u verschillende werkzaamheden uit handen nemen: van gevelreiniging tot –renovatie. U profiteert bij ons altijd van een klantgerichte aanpak. Vooraf zullen wij altijd met u doornemen wat uw verwachtingen zijn en wat er mogelijk is. Denk hierbij ook aan zandstralen, algen verwijderen en het impregneren van de gevel of muren in Meppel. Op basis daarvan maken wij afspraken met u, waar wij ons ook aan houden. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Meer dan gevelreiniging in Meppel

Inmiddels beschikken wij over ruim 35 jaar kennis en ervaring op het vlak van gevelreiniging. Maar dit is niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Naast gevelreiniging in Meppel bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • Het plaatsen van een anti graffiti coating op uw gevelmuren. Tevens kunnen wij tijdens de gevelreiniging graffiti van uw buitenmuren verwijderen
  • Het impregneren van uw gevel, waardoor uw muren onder meer waterafstotend worden en de levensduur van uw voegwerk verlengd wordt
  • Groene aanslag verwijderen van het dak van uw huis
  • Gevelrenovatie. Dankzij onze ervaring kunnen wij het gevelmetselwerk weer in zijn originele staat terugbrengen
  • Het zandstralen van verschillende objecten. Dit gebeurt met olivinezand, wat milieuvriendelijk is
  • Heeft u genoeg van die groene vlekken en vindt u het tijd om die algen te verwijderen? Schakel dan de professionals van Stegeman Hasselt in.

Gevelreiniging Meppel

Wij zijn VCA-gecertificeerd

Wanneer u graag hulp wilt bij gevelreiniging in Meppel, dan wilt u er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat u kwaliteit geleverd krijgt. Bij Stegeman Hasselt bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn namelijk als bedrijf VCA-gecertificeerd. Dit certificaat is bedoeld voor ondernemers met werkzaamheden die een verhoogd risico hebben of in een risicovolle situatie plaatsvinden. Om in aanmerking te komen voor het VCA-keurmerk moet er aan hoge eisen voldaan worden op het gebied van veiligheid. Kiest u voor ons voor bijvoorbeeld gevelrenovatie of voegen reinigen in Meppel, dan bent u ervan verzekerd dat er veilig gewerkt wordt.

Graag meer informatie over gevelreiniging in Meppel? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij gevelreiniging? Zou u wat meer informatie willen ontvangen over het impregneren van uw gevelmuren? Of zou u ons graag inschakelen voor het aanbrengen van anti graffiti coating of voegen vervangen in Meppel of het zandstralen door een specialist? Wij staan in al deze gevallen graag voor u klaar. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 038-4772364. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@stegemanhasselt.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Wanneer gaan wij aan de slag met gevelreiniging of zandstralen in Meppel voor u?