Muur impregneren

Profiteer van ruim 35 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een onderneming die uw muur kan impregneren? Dan bent u bij Stegeman Hasselt op de juiste plek. Wij beschikken inmiddels over meer dan 35 jaar kennis en ervaring en kunnen u dan ook uitstekend helpen bij het impregneren van uw muur. De afgelopen 35 jaar hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Iedere dag doen wij daarom ook onze uiterste best deze reputatie waar te maken. Daarom garanderen wij het leveren van kwaliteit en service.

Wij hanteren een heldere aanpak

Klanttevredenheid staat bij Stegeman Hasselt hoog in het vaandel. Dit ziet u in verschillende vlakken van onze werkwijze terug. Zo bieden wij hulp bij een breed pakket aan diensten, waaronder het impregneren van uw muur. Ook leveren wij een uitstekende service. Vooraf bespreken graag met u wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Wilt u de muur niet alleen door ons laten impregneren, maar ook voorzien van een anti-graffiti coating? Dan helpen wij u graag. Ook bespreken wij met u vooraf wat het kostenplaatje is. U weet bij ons dan ook altijd waar u aan toe bent.

Waarom uw muur impregneren?

Uw muur kan flink vervuild raken door bijvoorbeeld algengroei of vorstschade. Het vocht kan zo uw gevel binnendringen, waardoor er scheuren ontstaan of het voegwerk beschadigd raakt. Het op tijd impregneren van uw gevel kan dit voorkomen, maar biedt u daarnaast ook nog het volgende:

  • Het impregneermiddel zorgt ervoor dat uw muren waterafstotend worden
  • Het middel werkt schimmel-, mos- en alg vertragend
  • Uw muur impregneren verlengt de levensduur van het voegwerk
  • Wij werken met milieuvriendelijke impregneermiddelen
  • Tevens kunnen wij een anti-graffiti coating aanbrengen

muur impregneren

Graag meer informatie ontvangen?

Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het impregneren van uw muur? Of zou u graag over andere zaken meer informatie ontvangen? Neemt u in beide gevallen contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@stegemanhasselt.nl of het contactformulier invullen op onze website. Wij reageren spoedig op uw bericht. Spreekt u ons liever persoonlijk? Belt u dan naar: 038-4772364. Wij staan u graag te woord. Laat u binnenkort ook uw muur impregneren door Stegeman Hasselt?