Specialistische reiniging

Uw specialisten voor de schoonmaak

Zoekt u naar een bedrijf dat specialistische reiniging voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Stegeman Hasselt op de juiste plek. Wij kunnen u op het vlak van specialistische schoonmaak verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Van de reiniging van uw gevel tot het verwijderen van mos op uw dak, wij helpen u graag. Met meer dan 35 jaar kunnen wij deze schoonmaakwerkzaamheden geheel naar uw wensen uitvoeren. Wat mogen wij voor u doen?

Waarbij wij u van dienst kunnen zijn

Op het vlak van specialistische reiniging kunnen wij diverse werkzaamheden voor onze rekening nemen. Onze medewerkers hebben de benodigde kennis in huis om deze verschillende specialistische schoonmaakwerkzaamheden tot in de puntjes uit te voeren:

  • De reiniging van uw gevel. Wij zorgen ervoor dat wij uw muren er weer stralend fris uitzien. Eventueel kunnen wij het voegwerk voor u vervangen of herstellen
  • Het verwijderen van graffiti. Dit kunnen wij bij verschillende muren doen
  • Het impregneren van buitenmuren. Zo maken wij uw gevel waterafstotend en wordt de levensduur van het metselwerk verlengd
  • Het bestrijden van algen en mos op uw dak

Specialistische reiniging

Kies voor onze klantgerichte werkwijze

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij Stegeman Hasselt. Daarom zetten wij graag die stap extra voor u. Dit doen wij door u op het vlak van specialistische schoonmaak een ruim pakket aan diensten te bieden. Maar wij doen meer voor u. Kiest u voor ons voor bijvoorbeeld de reiniging van uw gevel, dan hanteren wij altijd een transparante aanpak. Vooraf bespreken wij graag met u hoe wij kunnen helpen bij de reiniging. Ook brengen wij uw wensen in kaart en vertellen wij u meer over het kostenplaatje. Tijdens de reiniging houden wij ons aan de afspraken die gemaakt zijn. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Kies ons voor specialistische reiniging

Wanneer u graag meer wilt weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij specialistische schoonmaak, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag hoe wij kunnen helpen bij de reiniging van uw gevel of andere werkzaamheden. U kunt ons een e-mail sturen: info@stegemanhasselt.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 038-4772364. Voor specialistische reiniging zit u goed bij Stegeman Hasselt.