Gevelreiniging Staphorst

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

Bent u voor uw woning of bedrijfspand in Staphorst op zoek naar een specialist in gevelreiniging, graffiti verwijderen, stralen, impregneren, gevelrenovatie, frezen en schuren? Wat de oorzaak of de substantie van het vuil ook is, Stegeman Hasselt beschikt bij elk probleem over de juiste methode om uw gevel of dak volledig te reinigen. Een gevelrenovatie is daarbij nog ‘maar’ één van de vele diensten die wij leveren. Maar of u ons in Staphorst nu inzet voor het bestrijden van alg en mos of voor hogedrukreinigen, het leveren van een zo goed mogelijke service en kwaliteit is altijd onze topprioriteit. Lees verder om meer te weten over welke specifieke diensten wij bieden en hoe wij daarbij tevredenheid garanderen.

Welke diensten bieden wij in Staphorst aan?

Bij oppervlaktebehandeling denkt men wellicht simpelweg aan het poetsen van gevels en daken. Een specialist als Stegeman Hasselt helpt klanten in Staphorst echter met veel meer en ook gecompliceerdere soorten klussen. Hieronder leest u een greep uit de belangrijkste van onze diensten die wij in Staphorst bieden:

 • Gevels: renovatie, impregneren en reinigen
 • Alg en mos bestrijden en verwijderen op daken
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Graffiti verwijderen
 • Stralen: onder andere zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen reinigen en vervangen
 • Algemene gevelreiniging

Twijfelt u om welke reden dan ook of de door u gewenste klus ook binnen onze diensten valt? Neem dan voor de zekerheid toch contact met ons op; grote kans dat wij in staat zijn ook uw klus tot een goed einde te brengen.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Voordelen van onze handelwijze

Buiten de verscheidenheid aan diensten die wij leveren zijn wij ook om andere redenen populair onder onze klanten in onder andere Staphorst. Of u ons nu laat frezen, schuren, stralen, impregneren of graffiti laat verwijderen, bij ons staat nauwkeurigheid altijd voorop. Of laat u ons in Staphorst bijvoorbeeld een gevelrenovatie uitvoeren of wilt u uw voegen reinigen? Dan profiteert u daarbij van de volgende voordelen:

 • Al zo’n 40 jaar ervaring in het vak
 • Zeer veelzijdig in de dienstverlening
 • Duurzame behandelingen waarbij kwaliteit altijd voorop staat
 • Vakkundig, betrouwbaar en transparant
 • Altijd eerst een vrijblijvende offerte op maat

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Staphorst

Meer weten over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Staphorst?

Heeft u voor uw huis of bedrijfspand in Staphorst hulp nodig met bijvoorbeeld gevelreiniging of stralen? Neem dan contact op met Stegeman Hasselt. Bel 038-4772364, stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Samen komen we er vervolgens snel achter wat wij voor u in Staphorst kunnen betekenen als het gaat om gevelreiniging, graffiti verwijderen, stralen, impregneren, gevelrenovatie, frezen, schuren of alg en mos bestrijden.