Gevelreiniging Steenwijk

Erkend bedrijf voor gevelreiniging in Steenwijk

Wanneer u graag hulp wilt bij gevelreiniging in Steenwijk, dan wilt u natuurlijk wel een bedrijf inschakelen dat kennis van zaken heeft. Uw gevel moet er weer tiptop uitzien en dat zonder dat er beschadigingen aan de muren of het voegwerk optreedt. Wij van Stegeman Hasselt bieden dan uitkomst. Met al ruim 35 jaar ervaring als het gaat om gevelreiniging weten wij precies wat hierbij komt kijken. Daarnaast zijn wij VCA-gecertificeerd. Hierdoor bent u er zeker van dat wij veilig te werk gaan in Steenwijk.

Gevelreiniging Steenwijk

Waarvoor u bij ons terechtkunt

Stegeman Hasselt biedt u een breed pakket aan diensten in Steenwijk. Zo kunnen wij u helpen bij gevelreiniging. Hierbij leveren wij altijd kwaliteit en zullen wij er alles aan doen om deze voor u te kunnen waarborgen. Een greep uit ons aanbod in Steenwijk:

Bovengenoemde is maar een greep uit de diensten die wij kunnen leveren. Meer weten over onze gevelreiniging of onze andere mogelijkheden? Neem contact op.

Profiteer van een klantgerichte werkwijze

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk bij Stegeman Hasselt. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, dan zijn wij dat ook. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor gevelreiniging in Steenwijk, dan worden eerst uw wensen in kaart gebracht. Op basis daarvan zullen wij aan de slag gaan met de gevelreiniging. Vooraf zult u altijd worden geïnformeerd over het kostenplaatje, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook leveren wij nooit in op kwaliteit. Komen wij in Steenwijk onverhoopt voor een probleem te staan, dan zullen wij dit vakkundig voor u verhelpen.

Voegen vervangen of reinigen

De bewerking van voegen gebeurt bij ons op een milieuvriendelijke manier en zonder dat er beschadigingen aan uw voegen optreden. Door deze werkwijze hebben wij al vele tevreden klanten gehad. Wanneer wij uw voegen reinigen of vervangen in Steenwijk, zal uw huis er weer piekfijn uit zien. Ook kunnen wij voor u algen verwijderen of uw rak reinigen in Steenwijk.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Van zandstralen tot gevelrenovatie, wij staan graag voor u klaar. Zou u graag informatie ontvangen over gevelreiniging of heeft u nog een andere vraag voor ons? Ook dan helpen wij u in Steenwijk graag. Neemt u direct contact op door het contactformulier in te vullen dat u op de website vindt of mail naar info@stegemanhasselt.nl. Ook kunt u bellen naar: 038-4772364. Kiest u ook voor Stegeman Hasselt voor uw gevelreiniging in Steenwijk?