Een kijkje in onze ‘keuken’

Zandstralen is wel een bekende term, maar weet u ook al wat stofvrij stralen is? Wij leggen het u graag uit. Nu Stegeman Hasselt al meer dan 40 jaar in het vak zit, lijkt het ons leuk u een kijkje te geven in onze ‘keuken’. In dit blog willen we graag aandacht schenken aan stofvrij stralen. Hoe gaat dit precies in z’n werk bijvoorbeeld? En wat kan er allemaal behandeld worden op deze manier? Wij vertellen het u graag. Kom mee en bekijk wat stofvrij stralen precies inhoudt!

Vrijwel elke vloer is geschikt

Stofvrij stralen is een reinigingsmethode die voor bijna elke vloer geschikt is. Deze reinigingsmethode kan toegepast worden op alle harde vloeren, zoals die van beton, staal of kunststof. Een vloer, denkt u, die kan toch niet zo vies worden? Think again! We hebben het hier dan ook niet alleen over zichtbaar vuil. Vooral het onzichtbare vuil gaat zich op den duur erg hardnekkig hechten aan een vloer. Dit is vies, onhygiënisch en kan na verloop van tijd zelfs tot schade leiden. Een gewone stofzuiger of dweil biedt dan geen uitkomst. Zelfs de industriële reinigingsapparaten zullen niet afdoende zijn. Gelukkig is er dan de mogelijkheid om voor stofvrij stralen te kiezen. Maar wist u dat stofvrij stralen nog veel meer doet dan reinigen? Het kan uw vloer bijvoorbeeld ook opruwen. Dit kan handig handig zijn als u de vloer opnieuw wilt laten verven of er een anti-sliplaag op wilt hebben. Handig hè! Weet u dat ook weer!

De vele voordelen van stofvrij stralen

Stofvrij stralen kan zowel gebeuren op kleine als grote oppervlaktes. Het haalt het beste uit elk vloeroppervlak. Omdat wij zo overtuigd zijn van de vele voordelen van deze reinigingsmethode, sommen wij hier nog even enkele voordelen voor u op:

  • Direct wegzuigen straalmiddel en -residu
  • Meteen aanbrengen afwerklaag mogelijk
  • Geen schoonmaakkosten (meer)
  • Schonere lucht door microfilters
  • Milieuvriendelijk en efficiënt

De techniek staat nooit stil, wij ook niet

Stegeman Hasselt houdt de techniek nauwlettend in de gaten. Wij zorgen er dus ook altijd voor dat we onze kennis, machines en materialen up-to-date hebben. Bent u benieuwd naar welke ontwikkelingen en opdrachten Stegeman Hasselt allemaal doormaakt? Houd ons blog dan in de gaten. Volgende keer komt er weer iets anders dan stofvrij stralen aan bod!

Leave a Reply