Zandstralen Urk

Zo goed als nieuw

Wilt u in Urk uw gevel, boot of meubel laten stralen? Dan bent u bij Stegeman Hasselt aan het juiste adres. Wist u dat het zandstralen of gritstralen van bepaalde objecten of onderdelen enorm bijdraagt aan de duurzaamheid ervan? Wilt u meer weten over wat stralen precies inhoudt? Lees dan snel verder. Wilt u uw persoonlijke vragen of wensen direct aan ons voorleggen? Bel dan snel 038-4772364. Wij zorgen ervoor dat uw product in Urk straks weer als nieuw oogt!

Wat is zandstralen precies?

Stralen, ook wel zandstralen of gritstralen genoemd, is een handeling waarbij gritkorrels of olivinezand tegen product wordt geblazen. Dit gebeurt met behulp van perslucht. Deze behandeling is een grondige reinigingsvorm. Tijdens de behandeling worden immers corrosie en verfrestanten van metalen zeer fundamenteel verwijderd. En daarmee uiteraard ook oppervlakkige viezigheid. De materialen waarmee wij de straling uitvoeren zijn milieuvriendelijk. U heeft bij Stegeman Hasselt in Urk de keus uit droog en bevochtigd stralen. Voor beide opties gebruiken wij Atlas Copco compressoren. Deze dragen een capaciteit van 7 tot 17 m³. De druk van onze ketels is verstelbaar van 0 tot 10 bar. Geef vrijblijvend aan ons door wat u zou willen laten zandstralen of gritstralen. Dan geven wij aan wat wij voor u kunnen betekenen.

Boot stralen Urk

Wat wilt u Urk laten stralen?

Naast het stralen van objecten kunnen wij ook uw betonvloer in Urk stofvrij stralen. Van zeer kleine tot hele grote oppervlaktes. Maar wat als stofvrij stralen niet voldoende is om iets echt goed te reinigen? Dan kunt u ons nog inschakelen om zaken te impregneren. Zo kunnen wij gevelwerk in Urk zeer uitvoerig reinigen door het correct te impregneren. Hierdoor is het direct waterafstotend, schimmel vertragend en heeft het een langere levensduur. Bovendien kunt u ons ook gevels en vloeren in Urk industrieel laten reinigen. Als onze vakmensen iets industrieel reinigen, dan is het niet alleen optisch schoon, maar echt hygiënisch gereinigd. En daarmee ook nog eens beter bestand tegen komende vlekken en viezigheid. Wat wilt u laten zandstralen, gritstralen of industrieel laten reinigen? Wij reinigen professioneel en met plezier in Urk uw:

  • Boot
  • Gevel
  • Meubels
  • Zwembad
  • Gasleiding

Neem contact met ons op

Kortom, u heeft behoefte aan een professioneel bedrijf dat uw gevels of objecten industrieel kan reinigen, kan impregneren of grondig kan stralen? Neem dan contact op met Stegeman Hasselt. U bereikt ons telefonisch via 038-4772364. Een mail mag gestuurd worden naar info@stegemanhasselt.nl. Wij zorgen voor schone en zekere objecten in Urk!