Voegen reinigen

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken

Bent u op zoek naar iemand die uw gevel en voegen kan reinigen? Dan bent u bij Stegeman Hasselt op de goede plek. Wij begrijpen dat u naar iemand op zoek bent die ook echt kennis van zaken heeft. U wilt dat het reinigen vakkundig gebeurt en dat er geen beschadigingen aan uw voegen optreden. Wij bieden dan uitkomst. Met ruim 35 jaar kennis en ervaring hebben wij de expertise in huis om uw gevel er weer piekfijn uit te laten zien. Mogen we snel bij u aan de slag?

Kies voor een milieuvriendelijke werkwijze

Wij hanteren bij Stegeman Hasselt een werkwijze die oog heeft voor het milieu. Voor het reinigen van uw gevel en voegen gebruiken wij dan ook geen stoffen die schade aan de omgeving kunnen toebrengen. U kunt bij ons voor diverse manieren van reinigen kiezen. Zo kunnen wij met een hogedrukreiniger en heet water uw voegen schoonmaken. Ook kunt u ervoor kiezen om met micronevelstralen uw gevel te laten schoonmaken. Dit laatste zorgt voor een beter resultaat, maar dit is niet voor elke gevel mogelijk. Onze medewerkers adviseren u hierin graag.

5 redenen om ons in te schakelen

Wilt u de voegen laten reinigen van uw buitenmuren, dan zijn er verscheidene bedrijven waar u een beroep op kunt doen. Dat realiseren wij ons van Stegeman Hasselt maar al te goed. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u. Wij reinigen uw gevel en voegen niet alleen vakkundig. Stegeman Hasselt biedt u meer:

  • Wij hebben als bedrijf ruim 35 jaar kennis en ervaring in huis
  • VCA-gecertificeerd. Wij gaan veilig te werk
  • Uw muren worden vakkundig gereinigd, zonder dat deze beschadigd raken
  • Dankzij onze transparante aanpak weet u precies waar u aan toe bent
  • Tevens kunnen wij uw muur impregneren, zodat deze langer schoon blijft en ook waterafstotend wordt

Voegen reinigen

Voegen laten reinigen? Neem contact op

Heeft u nog een vraag over het reinigen van uw buitenmuren? Of wilt u graag weten of wij uw voegen kunnen schoonmaken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 038-4772364. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@stegemanhasselt.nl. Ook kunt u het contactformulier dat u op onze site vindt invullen. Zodra wij u uw bericht ontvangen hebben, zullen wij spoedig contact met u opnemen. Laat vakkundig uw voegen reinigen en doe een beroep op de vakmannen van Stegeman Hasselt.