Voegen vervangen

Kies voor een heldere aanpak

Is het nodig om uw voegen te vervangen? Dan staan wij van Stegeman Hasselt graag voor u klaar. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, zijn wij in staat om u vakwerk te leveren. U profiteert bij ons van een klantgerichte werkwijze. Voordat wij aan de slag gaan met het vervangen van uw voegen bespreken wij graag met u uw wensen. Ook wordt de planning en de kosten met u doorgesproken. De afspraken die wij met u maken, worden ook door onze vakmensen nageleefd. Bij ons weet u dan ook precies wat u kunt verwachten.

Voegen vervangen

Vakkundig uw voegen vervangen

Wanneer uw voegen aan vervanging toe zijn, dan wilt u natuurlijk dat dit op vakkundige wijze gedaan wordt. U wilt dat het voegwerk vervangen wordt zonder dat de voegen beschadigen of de aanblik van uw gevel verandert. Dat begrijpen wij maar al te goed. Onze vakkundige medewerkers kunnen uw voegwerk vervangen en naar hun oorspronkelijke staat terugbrengen. Zij weten precies waar zij op moeten letten om deze werkzaamheden naar wens te kunnen uitvoeren. Ook kunnen zij zo het best mogelijke resultaat garanderen.

Wat wij voor u kunnen doen

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u uw voegen wilt vervangen. Onze vakkundige medewerkers brengen het metselwerk weer in oorspronkelijke staat terug. Wij werken bij het vervangen van voegwerk volgens een vast stappenplan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wel zo prettig natuurlijk. Wij brengen de volgende zaken in kaart:

  • De staat van de voegen
  • De mate van aantasting
  • Hoe bereikbaar is het object
  • Reiniging van de voegen op milieuvriendelijke wijze
  • Wanneer het mogelijk is, impregneren wij uw gevel ook graag

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Of heeft u nog een vraag over het vervangen van voegwerk? Neemt u in beide gevallen gerust contact op. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 038-4772364. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons ook een e-mail sturen: info@stegemanhasselt.nl. Of vul het contactformulier op onze contactpagina in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Schakel de vakmannen van Stegeman Hasselt vandaag nog in om voegen te vervangen.