Zandstralen

Zandstralen door Stegeman Hasselt

Zandstralen is een goede optie wanneer u een nieuwe gevel wilt, zonder dat dit veel moeite kost. Dit is wel precisiewerk en u kunt hiervoor maar beter een specialist inschakelen. Niet alle steensoorten en voegen zijn namelijk geschikt voor deze techniek. Sterke steensoorten, zoals baksteen en voegwerk in goede staat zijn geschikte kandidaten. Natuursteen of zandsteen kunnen beter op andere wijze gereinigd worden. Ook dit kunnen wij voor u doen. Wij van Stegeman Hasselt hebben 35 jaar ervaring en kunnen u perfect vertellen of uw gevels in aanmerking komen voor zandstralen.

Zandstralen

Boot stralen

Zo werkt zandstralen

Bij zandstralen wordt met een hoge druk gewerkt. Er wordt echter niet met zand gestraald, maar met een speciaal straalmiddel gespoten. Dit middel wordt nog eens verdund en met hoge druk tegen de gevels aangebracht. Wanneer we voor u gaan zandstralen, plakken we eerst kozijnen en deuren af. Na het mengen van het middel kunnen we gaan spuiten. Daardoor polijsten we de gevel als het ware. Vuil valt vanzelf op de grond. Dit ruimen we uiteraard netjes voor u op. Na het zandstralen is uw gevel soms nog even nat en dit droogt vanzelf op. We kunnen ook nat stralen. Dit doen we met compressoren die een capaciteit hebben tussen de 7 en 17 m3. De druk van de ketel is in te stellen van 0 tot 10 bar.

Daarom kiest u voor ons

U kunt uiteraard ook een ander bedrijf vragen voor het zandstralen. Kiest u echter voor ons, dan heeft dat veel voordelen voor u:

  • Wij gebruiken milieuvriendelijke middelen bij het zandstralen.
  • Deze techniek heeft vele toepassingsmogelijkheden: van boot stralen tot zwembaden en gasleidingen. Vraag ons hier gerust naar.
  • Onze vakmannen kunnen tevens de gevel impregneren, zodat ze langer mooi blijven.
  • U kunt rekenen op hele scherpe prijzen dankzij onze slimme werkwijze.
  • Wij kunnen tevens betonvloeren stofvrij stralen, of het nu grote of kleine ruimtes betreft.

Wilt u een afspraak maken voor zandstralen? U kunt op ons rekenen!

Wat wij ook voor u mogen zandstralen, wij doen het met evenveel plezier. Vooraf komen we graag de situatie bij u opnemen, zodat we onze werkwijze kunnen inschatten. Moeten we bijvoorbeeld een steiger of hoogwerker meenemen? We maken afspraken, waar u op kunt rekenen. Wilt u vooraf meer informatie? Neemt u dan gerust contact op. Om ons persoonlijk te spreken, belt u: 038-4772364. En u kunt e-mailen naar info@stegemanhasselt.nl. Na zandstralen door onze vaklieden ziet uw gevel er weer als nieuw uit!