Gevelreiniging Zuidwolde

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

De buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in Zuidwolde kan door specifieke redenen vuil zijn geraakt. Maar ook kan rondzwevend vuil zich in de loop der jaren simpelweg ‘opstapelen’ aan uw gevel of dak. Stegeman Hasselt weet hier alleszins raad mee, ongeacht het soort vuil en de oorzaak ervan. Voor elke gewenste gevelrenovatie, gevelreiniging of taken omtrent stralen, impregneren en graffiti verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder als u meer wilt weten hoe wij u in Zuidwolde van dienst zullen zijn.

Onze mogelijkheden bij u in Zuidwolde

Stegeman Hasselt onderscheidt zich al jarenlang door de aanzienlijke diversiteit aan diensten en werkzaamheden. Oppervlaktebehandeling is voor ons duidelijk veel meer dan alleen het reinigen van daken en gevels. Veel van de werkzaamheden die wij in Zuidwolde aanbieden zijn nog veel specifieker en gecompliceerder. Hieronder leest u een greep uit onze belangrijkste diensten:

 • Gevels: reinigen, impregneren en/of renoveren
 • Bestrijden van alg en mos, vooral op daken
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Graffiti verwijderen van gevels en muren
 • Stralen: onder andere zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen reinigen en vervangen
 • Algemene werkzaamheden omtrent gevelreiniging

Heeft u voor uw woning of pand in Zuidwolde een klus waarvan u niet zeker weet of deze ook binnen ons pakket valt? Neem voor de zekerheid contact met ons op, want er is een goede kans dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Voordelen van dienstverlening Stegeman Hasselt

Bij Stegeman Hasselt beschikken wij over een schat aan ervaring met activiteiten die leiden tot een gevelrenovatie, gevelreiniging. Ook in Zuidwolde en omgeving hebben wij vele opdrachtgevers naar volle tevredenheid geholpen middels impregneren, zandstralen of graffiti verwijderen. Wat zijn de redenen dat klanten telkens weer voor onze diensten kiezen?

 • Al ruim vier decennia ervaring in het vak
 • Uiterst veelzijdige en complete dienstverlening
 • Duurzame behandelingen waarbij kunde en kwaliteit altijd voorop staat
 • Onberispelijke en transparante communicatie
 • Altijd vooraf een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Zuidwolde

Meer weten over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Zuidwolde?

Heeft u een woning of bedrijfspand in Zuidwolde en moet daaraan bijvoorbeeld een gevelreiniging worden uitgevoerd? Of heeft u zelfs een spoedklus omtrent een gevelrenovatie? Neem dan contact op met de specialisten van Stegeman Hasselt door te bellen naar 038-4772364. U kunt ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier of mailen naar info@stegemanhasselt.nl. Wij brengen uw gewenste klus zorgvuldig in kaart en stellen een geheel vrijblijvende offerte op. Daarna popelen we om bij u in Zuidwolde door stralen, impregneren of graffiti verwijderen te komen tot een perfecte gevelrenovatie of gevelreiniging.