Gevelreiniging Zwartsluis

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

Bent u voor uw woning of bedrijfspand in Zwartsluis op zoek naar een vakman in gevelreiniging, stralen, graffiti verwijderen, impregneren of gevelrenovatie? Dat is niet onlogisch, want helaas kunnen beschadigingen aan de gevel op veel verschillende manieren gebeuren. Ook daken en voegen zijn gevoelig voor vuil en schade. Als u hier iets aan wilt laten doen, schakel dan Stegeman Hasselt in. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle soorten van oppervlaktebehandeling. Denk hierbij ook aan frezen, schuren en alg en mos bestrijden op daken en dakpannen. Voor welke klus in Zwartsluis schakelt u ons in? Lees verder voor meer informatie over ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden.

Voor deze diensten in Zwartsluis benadert u ons

Met onze grote diversiteit aan diensten hebben wij al vele klanten in Zwartsluis naar volle tevredenheid geholpen. Let op: onze dienstverlening gaat veel verder dan ‘slechts’ het reinigen van gevels. De werkzaamheden die wij voor onze rekening nemen zijn vaak zelfs nog veel specifieker en gecompliceerder. Hieronder volgt een selectie uit onze belangrijkste diensten:

 • Reinigen, impregneren en renoveren van gevels
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Bestrijden alg en mos op daken
 • Graffiti verwijderen van muren en gevels
 • Stralen: onder meer zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen vervangen en/of reinigen
 • Algemene werkzaamheden gerelateerd aan gevelreiniging

Heeft u een opdracht voor uw huis of bedrijf in Zwartsluis in gedachte en ziet u deze niet in de opsomming hierboven staan? Neem voor de zekerheid toch even contact met ons op, want de kans is groot dat wij wel degelijk in staat zijn uw opdracht uit te voeren.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Stegeman Hasselt: topkwaliteit gegarandeerd

Met ons uitgebreide aanbod aan diensten hebben wij al vele opdrachtgevers in Zwartsluis succesvol van dienst kunnen zijn. Bent u de volgende die ons inschakelt voor werkzaamheden zoals impregneren, zandstralen of graffiti verwijderen en zodoende te komen tot een geslaagde gevelrenovatie of gevelreiniging? Dan maakt u de juiste keuze, want met het inschakelen van Stegeman Hasselt profiteert u standaard van de volgende voordelen:

 • Al tientallen jaren ervaring in het vak
 • Een zeer diverse en volledige dienstverlening
 • Duurzame behandelingen waarbij nauwkeurigheid altijd voorop staat
 • Duidelijke, vlotte en transparante communicatie
 • U ontvangt altijd op voorhand een gedetailleerde en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Zwartsluis

Meer weten over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen of Impregneren in Zwartsluis?

Heeft u een gevelrenovatie in gedachten voor uw woning in Zwartsluis? Of heeft u een bedrijfspand waar u graffiti wilt laten verwijderen? Voor al uw opdrachten omtrent oppervlaktebehandeling geldt: neem contact op met de experts van Stegeman Hasselt. Bel 038-4772364, stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Zo spoedig mogelijk komen onze vakmannen daarna in actie om uw gevelrenovatie of gevelreiniging in Zwartsluis tot een goed einde te brengen door bijvoorbeeld te impregneren, stralen of graffiti te verwijderen.