Zwembad reinigen

Profiteer van de ervaring die wij hebben

Wilt u uw zwembad laten reinigen? Dan wilt u niet alleen iemand inschakelen die betrouwbaar is, maar ook kennis van zaken heeft. Wij van Stegeman Hasselt bieden dan uitkomst. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis om u het reinigen van uw zwembad volledig uit handen te nemen. Daarnaast hanteren wij een transparante werkwijze. Wij vertellen u vooraf wat u van ons kunt verwachten en houden ons aan de gemaakte afspraken. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent.

Zwembad reinigen

reiniging zwembaden

Kies voor een milieuvriendelijke reiniging

Bij Stegeman Hasselt vinden wij het belangrijk om de belasting op het milieu tijdens onze werkzaamheden zo laag mogelijk te houden. Dit geldt ook voor het reinigen van uw zwembad. Hierbij gebruiken wij dan ook zo min mogelijk producten die het milieu kunnen aantasten. Dit betekent echter niet dat u zult moeten inleveren op kwaliteit. Wij werken alleen met schoonmaakmiddelen die ook bewezen hebben dat zij kwaliteit bieden bij het reinigen. Uw zwembad wordt weer blinkend schoon en dat op een milieuvriendelijke wijze.

5 redenen waarom u voor ons kiest

Wanneer u online gaat zoeken naar bedrijven die uw zwembad kunnen reinigen, dan zult u ongetwijfeld veel resultaten krijgen. Waarom zou u dan toch voor ons kiezen en niet voor onze concurrentie? Het antwoord hierop is eenvoudig. Wij bieden u meer, namelijk:

  • Zekerheid. Vooraf nemen wij uw wensen en het kostenplaatje met u door. U weet dus precies waar u aan toe bent
  • Kennis en ervaring. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief
  • Veiligheid. Wij zijn VCA-gecertificeerd. Uw zwembad wordt dus altijd volgens de geldende veiligheidsnormen schoongemaakt
  • Milieuvriendelijk. Bij het reinigen houden wij het milieu in acht. Wij werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten
  • Vrijblijvend advies. Wij voorzien u graag van advies waar u echt wat aan heeft

Laat ons uw zwembad reinigen

Wilt u graag dat wij bij u langskomen voor het reinigen van uw zwembad? Zou u graag meer willen weten over onze werkwijze of over onszelf? Of heeft u een andere vraag voor ons? In al deze gevallen staan wij van Stegeman Hasselt graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 038-4772364. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook mailen naar: info@stegemanhasselt.nl. Op onze site kunt u ook het contactformulier op onze contactpagina invullen. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons. Wanneer u uw zwembad wilt reinigen op professionele wijze, dan zit u goed bij Stegeman Hasselt.