Gevelreiniging Zwolle

Kies voor een erkend bedrijf

Wilt u graag hulp bij gevelreiniging in Zwolle? Dan zijn wij van Stegeman Hasselt uw adres. Wij hebben inmiddels ruim 35 jaar kennis en ervaring in huis. Of het nu gaat om gevelreiniging of het zandstralen van een jacht in Zwolle, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn een door de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd bedrijf. U bent bij ons er dus van verzekerd dat wij veilig te werk gaan.

Gevelreiniging Zwolle

Zwolle

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stegeman Hasselt kan u met verschillende diensten helpen. Zo kunnen wij u gevelreiniging uit handen nemen, maar staan wij in Zwolle ook graag voor u klaar bij het zandstralen of impregneren van uw gevel. Tevens kunnen wij deze direct voorzien van een anti graffiti coating. Na de gevelreiniging kunnen wij dan een laag op uw buitenmuren aanbrengen, waardoor in de toekomst graffiti snel verwijderd kan worden. Daarnaast kunt u in Zwolle bij ons terecht om groene aanslag te verwijderen van daken. Wij halen het alg of het mos veilig en vakkundig van uw dak, zonder deze te beschadigen. Ook voor gevelrenovatie en gritstralen in Zwolle zijn wij uw adres.

Daarom onze gevelreiniging in Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar iemand die hulp kan bieden bij gevelreiniging, dan kunt u natuurlijk ook met een andere onderneming in zee gaan. Dat begrijpen wij bij Stegeman Hasselt maar al te goed. Wij zetten dan ook iedere dag een stap extra voor u. Daarom bieden wij u altijd het volgende:

  • Wij hebben meer dan 35 jaar kennis en ervaring in huis
  • Van zandstralen tot gevelreiniging in Zwolle, wij kunnen u met verschillende werkzaamheden helpen
  • Wij houden rekening met uw wensen
  • U weet bij ons vooraf precies waar u aan toe bent
  • Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf

Muur impregneren of voegen reiningen

De muren van uw huis zijn door het hele jaar heen aan verschillende weersomstandigheden onderhevig. Dit heeft een grote invloed op hoe uw huis er uit ziet. Om problemen te voorkomen en er voor te zorgen dat uw huis een mooie uitstraling heeft kunt u er voor kiezen om voor gevel renovatie of voegen reinigen in Zwolle. Het impregneren van muren zorgt er voor dat de muur water afstotend wordt, schimmels, algen en mossen zich minder goed kunnen hechten en het voegwerk van uw muur gaat langer mee. U kunt ook bij ons terecht voor industriële reiniging, zandstralen en gritstralen in Zwolle.

Meer informatie over gevelrenovatie in Zwolle?

Wanneer u graag hulp wilt bij het impregneren van uw gevel of indien u juist eerst nog wat meer informatie wilt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u op het vlak van gevelreiniging van dienst kunnen zijn in Zwolle. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 038-4772364 of mail ons: info@stegemanhasselt.nl. Ook kunt u meteen op onze site het online formulier invullen en naar ons toesturen. Zodra wij deze van u ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Schakelt u ons ook in voor dakreinigen of gevelreiniging in Zwolle?