Anti graffiti

Gemakkelijk graffiti verwijderen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een anti graffiti laag kan plaatsen? Wordt uw bedrijfspand regelmatig ontsierd door deze lelijke spuitbuskunst? Schakel dan snel de vakmannen van Stegeman Hasselt in. Wij kunnen niet alleen de graffiti vakkundig voor u verwijderen zonder schade aan uw muren te veroorzaken. Ook kunnen wij een anti verflaag aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat muren gemakkelijker schoon te maken zijn wanneer deze beklad worden.

Voor ieder probleem een passend oplossing

De meeste mensen zijn geen fan van graffiti. Het ontsiert uw bedrijfspand. Wilt u graag dat deze kunstvorm verwijderd wordt? Doordat wij over meer dan 35 jaar aan kennis en ervaring beschikken, weten wij precies wat er komt kijken bij het verwijderen van graffiti. Voor elke situatie bieden wij een geschikte oplossing. Zo kunnen wij ook binnen deze tekeningen verwijderen, zonder veel overlast te veroorzaken. Daarnaast kunnen wij ook een laag anti spuitbuskunst aanbrengen. Niet elke gevel is hiervoor geschikt. Onze medewerkers adviseren u graag of het mogelijk is om anti graffiti coating aan te brengen.

Onze 5 pluspunten

U kunt natuurlijk een ander bedrijf inschakelen voor het verwijderen van graffiti. Dat snappen wij bij Stegeman Hasselt maar al te goed. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u wanneer wij uw muren schoonmaken en een laagje anti spuitbuskunst plaatsen. U vindt bij ons dan ook altijd de volgende voordelen:

  • Wij hebben meer dan 35 jaar kennis en ervaring in huis
  • Wij zijn VCA-gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat er volgens de laatste veiligheidseisen gewerkt wordt
  • Wij hanteren een heldere werkwijze, waardoor u precies weet waar u aan toe bent
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Wij kunnen op bijna iedere muur een anti graffiti laag plaatsen

Anti graffiti

Ook anti graffiti laten plaatsen?

Zou u graag wat meer informatie willen of het mogelijk is om een laag anti spuitbuskunst aan te brengen? Of wilt u van onze diensten gebruikmaken om graffiti te verwijderen? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 038-4772364. Onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@stegemanhasselt.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Laat ongewenste verf en tekeningen uw gebouw niet langer ontsieren en laat Stegeman Hasselt een anti graffiti laag plaatsen.