Stralen

Ruim 35 jaar ervaring met stralen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in stralen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Met ruim 35 jaar ervaring bent u hiervoor bij de vakmannen van Stegeman Hasselt aan het juiste adres. In een mum van tijd zorgen zij ervoor dat alles er weer als nieuw uitzien. Wij kunnen u precies vertellen of de steensoorten en het voegwerk geschikt zijn voor het stralen. Vanwege de harde straal zijn bijvoorbeeld harde steensoorten als baksteen geschikt. Heeft u echter zacht natuursteen? Ook dan hebben we oplossingen voor u. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer stralend schoon zal worden!

Stralen? Wat komt er zoal bij kijken?

Wenst u uw gevel te laten stralen op een milieuvriendelijke wijze? Dan bent u bij Stegeman Hasselt aan het juiste adres. Uw gevel goed onderhouden is van groot belang, omdat vuil en aanslag blijvende schade aan uw gevel kan veroorzaken. Door uw gevel te bespuiten met een speciaal straalmiddel of milieuvriendelijk zand, laat het vuil en de aanslag vanzelf los. Hierbij wordt gestraald met een compressor met een capaciteit van 7 tot 17 m3, waarbij de druk van de ketel maximaal 3 bar is. Onze professionals kunnen deze klus vakkundig en snel voor u klaren, waarbij wij enkel milieuvriendelijke middelen gebruiken. Het vuil en de aanslag ruimen wij naderhand ook op. Maak vandaag nog een afspraak met ons om uw gevel milieuvriendelijk te laten stralen!

Stralen is toepasbaar in meerdere situaties

Ons bedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring in het stralen van gevels. Hierdoor bent u bij de vakmannen van Stegeman Hasselt aan het juiste adres. In een mum van tijd zien uw gevels er weer zo goed als nieuw uit door onze vakkundigheid en precisie. Laat ons u vertellen welke steensoorten of welk voegwerken geschikt zijn voor deze klus. Onze techniek is namelijk toepasbaar op:

 • Gevelmetselwerk
 • Bruggen/viaducten van staal of beton
 • Boot stalen en aluminium boten
 • Zwembaden
 • Gasleidingen
 • Meubels

Kortom, bij Stegeman Hasselt kunt u diverse steensoorten, ondergronden en voegwerken laten stralen. Wat zijn uw wensen?

Stralen

Milieuvriendelijk stralen

Stralen is een proces, waarbij een hoge druk zeer belangrijk. Hoewel er ook wordt gesproken van zandstralen, spuiten we niet met zand. We gebruiken juist een speciaal straalmiddel of milieuvriendelijk zand. Dat spuiten we met kracht tegen uw gevel aan. Daardoor laten vuil en aanslag vanzelf los. Dit valt op de grond en we ruimen dat netjes voor u op natuurlijk. Vooraf plakken we deuren en kozijnen af, zodat u deze niet beschadigd raken. We stralen met een compressor die een capaciteit heeft van 7 tot 17 m3. De druk van de ketel is maximaal 10 bar.

Bij Stegeman Hasselt profiteert u van vele voordelen

Bent u van plan uw gevel te laten stralen door Stegeman Hasselt? Dan kunnen wij u mededelen dat u bij ons van vele voordelen profiteert. Bij ons profiteert u van het voordeel van:

 • Een ruim aanbod diensten
 • Duurzame behandelingen op professionele wijze
 • Goede communicatie, korte lijnen
 • Al tientallen jaren ervaring in het reinigen van oppervlaktes
 • Een vrijblijvende offerte vooraf

Daarbij profiteert u ook van onze VCA-certificering. Benader ons zodat wij vandaag nog uw gevel vakkundig kunnen stralen!

Schakel ons in om uw gevel te laten stralen

Wilt u het vuil en de aanslag op uw gevel op een milieuvriendelijke wijze laten verwijderen? Zodat er geen verdere schade in de toekomst ontstaat? Dan bent u bij Stegeman Hasselt aan het juiste adres. Bel ons via 038-4772364, stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij hopen spoedig bij u langs te mogen komen om uw gevel professioneel te stralen.