Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen? Kies Stegeman Hasselt

Heeft u op de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand ongewenste tekeningen ontdekt en wilt u deze graffiti laten verwijderen? Dan is dat een vervelend probleem, waarbij wij u graag helpen dit op te lossen. Zelf graffiti verwijderen van muren is namelijk erg lastig, omdat de meeste particulieren hiervoor de juiste materialen niet in huis hebben. Hieronder leest u meer over hoe wij van Stegeman Hasselt hierbij te werk gaan. Neem contact op als u van onze diensten gebruik wilt maken.

Handelswijze bij graffiti verwijderen

Ontsierende teksten en tekeningen op gebouwen zijn door veel mensen niet gewenst, maar als deze zich bevinden op uw eigen woning of bedrijfspand dan is dat extra vervelend. Gelukkig weet Stegeman Hasselt graffiti op vakkundige wijze van elke muur te elimineren. Voordat wij daaraan beginnen stellen wij eerst een plan van aanpak op door de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat is de ondergrond (bijvoorbeeld hout, beton of metselwerk)?
  • Wat is de huidige kwaliteit van het voegwerk?
  • Welk type baksteen is gebruikt?
  • Welk type verf/spuitbus is gebruikt?

Nadat wij over deze informatie beschikken zullen wij een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor u opstellen. Zeker is dat wij voor nagenoeg alle situaties de passende oplossing voorhanden hebben. Nadat wij het graffiti verwijderen hebben voltooid, kunt u er ook voor kiezen om zogeheten anti-graffiti coatings op uw muren aan te brengen. Eventuele toekomstige graffiti kan daardoor veel eenvoudiger verwijderd worden.

Profiteer van ons vakmanschap

Al voor vele klanten heeft Stegeman Hasselt naar tevredenheid graffiti mogen verwijderen. Als ook u van onze diensten besluit gebruik te maken, dan maakt u om de volgende redenen een verstandige en veilige keuze:

  • Een complete dienstverlening van a tot z
  • Duurzame behandelingen met nauwkeurigheid als hoogste prioriteit
  • Vlotte en transparante communicatie
  • Al meer dan 35 jaar ervaring met graffiti verwijderen
  • Altijd een gedetailleerde en vrijblijvende offerte vooraf

Neem contact op voor meer informatie over graffiti verwijderen

Heeft u helaas ontdekt dat er zich op uw buitenmuren ongewenste beschilderingen bevinden? Laat dan deze graffiti verwijderen op een vakkundige wijze. Bel daarvoor Stegeman Hasselt via 038-4772364. U kunt ook een mailtje sturen naar info@stegemanhasselt.nl en daarbij eventueel een foto van de betreffende muur toevoegen. Wij stellen als autoriteit in graffiti verwijderen dan met spoed een plan van aanpak op en verhelpen het probleem op nauwkeurige wijze.