Over ons

Stegeman uit Hasselt

Als specialist in (gevel-) reiniging geniet Stegeman Hasselt bekendheid in de wijde regio van Hasselt. Klanten weten ons te vinden voor renovatie en impregneren van gevels, (zand)stralen, hogedrukreinigen etcera. Onze expertise en portfolio omvat echter een veel breder aanbod. Ga naar een overzicht van onze diensten.

Stegeman in beeld

Met name onze straaltechniek wordt voor diverse uiteenlopende doeleinden toegepast. Denk hierbij aan renovatie van boten en plezierjachten, bijvoorbeeld voor opdrachtgever Royal Huisman Yachts in Vollenhove.

En weer een heel andere, maar steeds populairder wordende productgroep: meubelstralen. Een zeer efficiënte manier om oude meubels te ontdoen van hun versleten lak-, verf- of waslaag.

In het Eisma’s Schilderblad (nr. 5 van 2017) is een artikel geschreven over Stegeman Hasselt. U kunt het artikel hier lezen

Bron: Eisma’s Schildersblad nummer 5 – 2017 – http://www.schildersvak.nl/eismas-schildersblad/

Service & Kwaliteit

In meer dan 40 jaar heeft Stegeman een uitstekende reputatie weten op te bouwen en daar zijn we trots op! Elke dag opnieuw werken we er hard aan deze naam hoog te houden. We leveren nooit in op kwaliteit en staan 100% garant voor een onvoorwaardelijke service. Dus: afspraken nakomen, goed en betrouwbaar werk leveren en problemen nooit uit de weg gaan. Waarden die ook uitstekend passen bij het karakter van Stegeman Gevelreiniging: een echt familiebedrijf, met een hecht team van 7 vakmensen.

Heeft u nog vragen of wenst u een offerte? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 038-477 2364. Ook kunt u al uw vragen sturen per mail. Uiteraard bent u tijdens kantooruren ook welkom op ons adres.

Ons draagvlak is met name de regio KampenEmmeloordMeppelZwolle – Harderwijk – Lelystad – Ommen – Deventer – Raalte – Steenwijk – Hoogeveen en Dedemsvaart. Buiten dit draagvlak kunnen wij u ook gerust van dienst zijn!

over-ons