Dakpanreiniging

Stralend schoon dak

Groeien er algen en mossen op het dak, dan is het tijd voor dakpanreiniging. Deze groene aanslag is eenvoudig te verwijderen, mits u de juiste kennis en materialen in huis heeft. U kunt zelf aan de slag gaan, maar u kunt ook ons van Stegeman Hasselt inschakelen. Wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen. En met meer dan 35 jaar ervaring weet u zeker dat u voor dakpanreiniging bij ons aan het juiste adres bent. Bel ons vandaag nog en maak een vrijblijvende afspraak om de staat van uw dak te bekijken met onze experts.

Alg is en blijft weg

Gaan we voor u aan de slag, dan maken we gebruik van een speciaal preparaat dat algen en mossen doodt. Dit is zo vriendelijk voor het milieu als mogelijk. In overleg kunnen we ook kiezen voor een andere aanpak, namelijk dakpanreiniging met warm water. Dit spuiten we dan onder hoge druk op uw gevels of daken. Het mos en de algen laten dan vanzelf los. Vervolgens spuiten we alles schoon en ruimen we het vuil netjes op. Deze manier van dakpanreiniging is niet altijd aan te bevelen, maar wel snel en effectief.

Veel voordelen met impregneren

Om ervoor te zorgen dat uw dak en gevel langer mooi schoon blijven, adviseren wij vaak om na de dakpanreiniging te kiezen voor impregneren. Hierdoor heeft u minder snel last van algen en mossen. Maar dat zijn niet de enige voordelen voor uw gevel en daken:

  • Beton en steen worden waterafstotend.
  • Het voegwerk blijft veel langer mooi.
  • Uw spouwmuur isoleert veel beter.
  • Metsel- en voegwerk behouden hun kleur langer.

Wilt u graag advies over deze behandeling? Of zou u graag willen weten of impregneren een goed idee is? Dan maken we graag een afspraak om bij u langs te komen en dit te bespreken. We kunnen u dan ook meer vertellen over de dakpanreiniging.

Dakpanreiniging

Afspraak voor dakpanreiniging?

Heeft u interesse in onze diensten? Wilt u bijvoorbeeld dat we langskomen voor het reinigen van uw gevel of dakpannen? Of wilt u dat we voegwerk komen herstellen? Wij kunnen diverse werkzaamheden combineren met dakpanreiniging. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Hiervoor kunt u bellen naar 038-4772364 of mailen naar info@stegemanhasselt.nl. Wij hebben ook een contactformulier op onze site. Vult u deze in, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie. Uw dakpanreiniging is onze expertise!