Gevelreiniging Hardenberg

Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren en meer

Om verschillende redenen kan bijvoorbeeld de gevel of het dak van uw woning of bedrijfspand in Hardenberg bevuild zijn geraakt. Dit kan een specifieke oorzaak hebben, maar vuiligheid kan ook simpelweg in de loop der jaren vanzelf zijn opgebouwd. Gelukkig weet Stegeman Hasselt de buitenkant van uw woning van alle typen vuil te ontdoen. Wij leveren in Hardenberg een grote verscheidenheid aan oppervlaktebehandelingen. Denk daarbij aan zandstralen, dakreinigingen, impregneren, graffiti verwijderen of een algehele gevelrenovatie. Al onze producten en diensten leveren wij met de beste zorg. Topkwaliteit en een vlekkeloze communicatie, dat is waar wij bekend om staan. Lees verder om te weten wat wij voor u in Hardenberg kunnen betekenen.

Onze diensten in Hardenberg

Wie denkt dat oppervlaktebehandeling alleen bestaat uit het schoonmaken van daken en gevels, die heeft het mis. Een specialist als Stegeman Hasselt levert een grote variatie aan specifieke en gecompliceerde diensten. Hierbij een greep uit ons dienstenpakket dat wij u in Hardenberg aanbieden:

 • Gevels: renoveren, impregneren en/of reinigen
 • Alg en mos bestrijden en verwijderen op daken
 • Reinigen van daken en dakpannen
 • Graffiti verwijderen
 • Stralen: onder andere zandstralen, glasparelstralen, gritstralen en stofvrij stralen
 • Voegen reinigen en vervangen
 • Algemene werkzaamheden omtrent gevelreiniging

U ziet, wij zijn van vele markten thuis. En heeft u wellicht een klus waarvan u twijfelt of deze ook voor Stegeman Hasselt geschikt is, neem dan gerust even contact met ons op. Goede kans dat wij ook uw opdracht tot een goede einde zullen brengen.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Pluspunten van Stegemans werkwijze

In Hardenberg en omgeving hebben wij al vele opdrachtgevers tevreden mogen stellen met onze veelzijdige dienstverlening. Dat is natuurlijk niet voor niets. Of wij nu komen graffiti verwijderen, impregneren, stralen of voor een gevelreiniging of gevelrenovatie, perfectie en een topservice zijn bij ons altijd de hoogste prioriteiten. Mocht u ons inschakelen voor een klus bij u in Hardenberg, dan profiteert u derhalve van de volgende voordelen:

 • Al vier decennia ervaring in het vak
 • Uiterst veelzijdige dienstverlening
 • Duurzame behandelingen waarbij kunde en kwaliteit altijd voorop staat
 • Onberispelijke en transparante communicatie
 • Altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat

Neem direct contact op voor meer informatie over Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen, Impregneren of één van onze andere diensten in Hardenberg

Kies ons voor Gevelreiniging, Graffiti verwijderen, Stralen en Impregneren in Hardenberg?

Heeft u voor uw huis of bedrijfspand in Hardenberg interesse in één van de diensten van Stegeman Hasselt? Of heeft u een vraag over één van onze services? Bel ons dan via 038-4772364, stuur een e-mail naar info@stegemanhasselt.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een geheel vrijblijvende offerte te voorzien. Daarna voeren wij desgewenst werkzaamheden uit zoals een gevelreiniging, een gevelrenovatie of klussen met betrekking tot impregneren, stralen en graffiti verwijderen bij u in Hardenberg.