Graffiti remover

Weg met spuitbuskunst!

Bent u ongewild het slachtoffer geworden van spuitbuskunst en heeft u nu een goede graffiti remover nodig? Dan kunnen wij van Stegeman Hasselt u uitstekend van dienst zijn. Al meer dan 35 jaar uw expert op het vlak van gevelreiniging en –renovatie. Dankzij de nieuwste technieken, onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak kunnen we iedere vorm van graffiti verwijderen. Op onze website vindt u voorbeelden van ons werk als remover. Erger u niet langer aan het geklieder op uw muren, maar laat ons het voor u weghalen.

Graffiti remover

graffiti verwijderd

Altijd gedegen voorbereiding

Ontsierende teksten en tekeningen kunnen u een doorn in het oog zijn. Dat begrijpen wij als professioneel remover maar al te goed. Daarom kunnen wij op vakkundige wijze graffiti verwijderen. Hiervoor hebben we diverse technieken in huis, zodat we voor iedere situatie een passende oplossing hebben. Als graffiti remover vinden we een gedegen voorbereiding heel belangrijk. Op die manier kunnen we namelijk tot het beste resultaat komen:

  • Samen met u onderzoeken we de ondergrond (hout, beton, metselwerk of iets anders)
  • Ook stellen wij voor u de kwaliteit van het voegwerk vast
  • We bekijken welk type baksteen is gebruikt voor uw pand
  • Ook bepalen we welke verf- of spuitbus is gebruik voor de graffiti

Beste keuze als graffiti remover

U kunt uiteraard ook een ander bedrijf vragen om de ongewenste graffiti voor u weg te halen. Dat realiseren wij ons heel goed. Daarom doen we als vakkundig remover iedere dag opnieuw ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. We helpen u daarom altijd op zeer klantvriendelijke wijze en u profiteer bij ons van:

  • Meer dan 35 jaar ervaring met gevelreiniging en -renovatie
  • Zeer transparantie werkwijze, dus u weet altijd waar u aan toe bent
  • Scherpe tarieven, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is
  • Wij komen vooraf graag bij u langs om alles door te spreken
  • U kunt erop rekenen dat we zo snel mogelijk u langs komen om de graffiti te verwijderen

Ons als remover contacteren

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over de behandeling of onze werkwijze. In dat geval staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden en u vrijblijvend advies te geven. Zo is het vaak raadzaam om een speciale coating aan te brengen, waardoor spuitbusverf slecht hecht en u uw muren langer schoonhoudt. Bel ons als remover: 038-4772364. U kunt tevens mailen naar info@stegemanhasselt.nl. Wij helpen u graag. Wilt u de beste graffiti remover bij u uit de buurt inschakelen, dan zijn wij uw adres!