Gritstralen

Kies voor expertise

Gritstralen, ook wel zandstralen genoemd, is een bewerkingsmethode waarbij met hulp van een compressor gritkorrels tegen een oppervlakte worden geblazen. Hierdoor kunnen vuil en roest verwijderd worden, maar ook oude lagen verf halen wij graag voor u weg. Ook kan gritstralen ingezet worden als mechanische voorbehandeling. Waar er bij andere methodes met chemische middelen gewerkt wordt, is deze manier van stralen milieuvriendelijk. Nadat het oppervlak gestraald is, is het volledig schoon en kan het verder behandeld worden. Stegeman Hasselt is uw adres voor deze manier van zandstralen. Met ruim 35 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen op dit vlak.

Kies voor een milieuvriendelijk werkwijze

Wij werken met oog voor het milieu. Stegeman Hasselt vindt het dan ook belangrijk om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden. Daarom werken wij zoveel mogelijk met milieuvriendelijke middelen. Voor gritstralen maken wij daarom gebruik van Olivinezand. Dit milieuvriendelijke product is uitermate geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld gevels of houten oppervlakken zonder dat deze beschadigd raken. Olivinezand bevat geen ijzerdeeltjes. Hierdoor blijft er geen ijzer achter op hout, wat vervolgens kan roesten en het hout kan beschadigen.

Wat kunnen wij voor u stralen?

Wij kunnen verschillende oppervlakten voor u gritstralen. Hierbij werken wij met Atlas Copco compressoren waarbij de druk instelbaar is. Hierdoor kunnen wij zeer nauwkeurig oppervlakten bewerken. Wij kunnen onder meer de volgende zaken gritstralen:

  • Verschillende soorten meubels
  • Boten gemaakt van diverse materialen
  • Zwembaden van verschillende groottes
  • Stalen of betonnen bruggen en viaducten
  • Gasleidingen

Gritstralen

Bovenstaande is maar een greep uit onze diensten. Wilt u meer weten over welke oppervlakken wij kunnen gritstralen? Neemt u dan gerust contact op.

Meer informatie over gritstralen? Bel ons

Zou u graag meer willen weten over gritstralen? Heeft u nog een andere vraag die u ons zou willen stellen? Of wilt u graag een beroep doen op onze diensten? In al deze gevallen staan wij van Stegeman Hasselt graag voor u klaar. Neemt u daarom gerust telefonisch contact op wanneer u graag meer informatie wilt. Ons nummer is: 038-4772364. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@stegemanhasselt.nl. Ook kunt u op onze contactpagina het formulier invullen en naar ons opsturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden. Wat mogen wij binnenkort voor u gritstralen?