Stofvrij stralen

Voordelig uw vloer vrij van stof stralen

Wilt u bijvoorbeeld een anti-sliplaag aanbrengen, dan is het verstandig om de vloer vooraf stofvrij te stralen. Wij van Stegeman Hasselt kunnen u deze klus uit handen nemen. Hoewel wij al 35 jaar gespecialiseerd zijn in gevelreiniging en –renovatie, kunnen wij tevens vloeren stralen. We kunnen ze bijvoorbeeld opruwen en zo het oppervlak vergroten voor een betere hechting. Ook kunnen we vuil verwijderen op een cementachtige ondergrond. Wat uw aanleiding ook is voor het stofvrij maken van de vloeren, wij kunnen u hierbij helpen. En dat doen we voor een hele scherpe prijs!

Voordelen van stofvrij stralen

Waarom zou u al die moeite nemen om de vloer stofvrij te maken? We zetten alle voordelen voor u op een rij:

  • Doordat we stofvrij werken, wordt al het straalmiddel en straalresidu direct afgezogen.
  • Ook is de lucht schoner door microfilters door afzuigunits.
  • Scheiden we straalmiddel en residu, dan kunnen we het residu opnieuw gebruiken en dat is beter voor het milieu.
  • U hoeft geen geld uit te geven voor schoonmaakkosten bij stofvrij stralen.
  • Daarnaast bespaart het u veel tijd, want u hoeft niets schoon te maken.
  • We kunnen de afwerklaag direct voor u aanbrengen (zelfs tijdens het stralen).

Stofvrij stralen

Op iedere locatie is stofvrij stralen mogelijk

Gaat het om stofvrij stralen, dan kunnen we u op iedere gewenste locatie helpen. We hebben namelijk diverse machines en afzuiginstallaties met diverse capaciteiten. Die kunnen worden afgestemd op de gebruikte machines. Omdat onze straalmachines en afzuigmachines een eigen stroomvoorziening hebben, kunnen we op iedere locatie stralen. Vaak is de maximale capaciteit 2.500 m2 stofvrij per uur. Vooraf geven we u graag een inschatting van de werkzaamheden, kosten en het resultaat voor we gaan stralen.

Mogen wij van u horen?

Wij van Stegeman Hasselt helpen u graag. We kunnen de ondergrond stofvrij maken, zodat deze geschikt is voor andere bewerkingen. Ook hiermee staan we u graag bij. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op het gebied van stralen. U kunt hiervoor bellen met ons: 038-4772364. Vindt u het prettiger om een e-mail te sturen, dan kan dit naar info@stegemanhasselt.nl. Of u kunt een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij zullen u zo vlug mogelijk antwoorden en zijn u graag van dienst bij stofvrij stralen.