Uw zwembadreiniging goed geregeld

De zomermaanden hebben weer haar intrede gedaan. Met een eigen zwembad is de kans groot dat u hier geregeld de verkoeling in opzoekt. Het liefst wilt u dat uw zwembad schoon, helder en bacterievrij is. Een goede zwembadreiniging is dan ook een vereiste. Wist u dat Stegeman Hasselt uw zwembadreiniging geheel kan verzorgen? Wij vertellen u hier graag meer over.

Het nut van een zwembadreiniging

Zwembad reinigenAllereerst is een regelmatige zwembadreiniging zeer noodzakelijk als u langdurig wilt genieten van een schoon zwembad. Het vuil in een zwembadfilter hoopt namelijk sneller op dan u denkt. Ook op de bodem van een zwembad stapelt het vuil zich steeds meer op, indien deze niet periodiek wordt gereinigd. Het niet regelmatig laten reinigen van uw zwembad kan zorgen voor gezondheidsproblemen van zowel u als anderen die gebruik maken van uw zwembad. Kortom: een goede zwembadreiniging voorkomt dit soort problemen en zorgt tegelijkertijd voor een mooier aanzicht van uw zwembad.

Milieuvriendelijk gereinigd

Wist u dat wij bij Stegeman Hasselt uw zwembad milieuvriendelijk reinigen? Wij vinden het namelijk van belang om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit doen wij door gebruik te maken van producten die geen schade toebrengen aan het milieu. Of u dan moet inleveren op kwaliteit? Zeer zeker niet. Wij gebruiken enkel schoonmaakmiddelen die zowel milieuvriendelijk als bewezen kwalitatief zijn bij het reinigen van uw zwembad. Zo wordt uw zwembad weer geheel schoon, en dat ook nog eens op een geheel milieuvriendelijke manier. Wat wilt u nog meer?

Uw zwembad laten reinigen door Stegeman Hasselt

Waarom zou u uw zwembad juist door Stegeman Hasselt moeten laten regelen? Allereerst nemen wij voorafgaand het gehele kostenplaatje met u door, zodat u weet wat u te wachten staat en welke werkzaamheden wij verrichten. Ons bedrijf is ruim 35 jaar actief en bewezen in haar kennis en ervaring. Tevens zijn wij VCA-gecertificeerd, wat betekent dat uw reiniging altijd volgens de gestelde veiligheidsnormen plaatsvindt. Ook verrichten wij uw zwembadreiniging op een geheel milieuvriendelijke wijze. Wenst u een vrijblijvend advies? Dan staan wij voor u klaar. Met andere woorden, bij ons is de reiniging van uw zwembad goed geregeld. Twijfel daarom niet langer, en schakel in het belang van uw gezondheid Stegeman Hasselt in voor uw zwembadreiniging gedurende de zomermaanden!